Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost KB pro-Stav, s.r.o. se zaměřuje na realizaci, změny a odstraňování staveb, provozuje nákladní motorovou dopravu do 3.5 t. a specializuje se i na projektovou činnost při výstavbě.

Jiří Loub z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na přepravu sypkých materiálů, lomového kamene a asfaltových směsí a jeřábnické práce.

Nabízíme: -kontroly komínů a kouřovodů -oddehtování komínů komínovou frézou -vložkování komínů -čištění atd. -působíme po celé ČR hlavně v kraji Vysočina (Jihlava, Žďár na Sázavou, Třebíč, Velké Meziříčí, Brno - venkov). Další činností firmy je: -kontrola a čištění plynových spotřebičů -seřizování plynových spotřebičů.

Kovovýroba: zámečnické práce - ocel, nerezová ocel, hliník. Výroba a montáže - technologického vybavení provozů - ocelových konstrukcí. - výroba podle specifikace zákazníka - zajištění zakázek a udržba

Výkup - obráběcí stroje Prodej a opravy - obráběcí stroje Kovoobrábění Zámečnické práce

Kartografické práce - turistické, digitální, situační mapy - plány měst - orientační zaměřování pozemků.

Zpracování kamene -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...

Zemní a výkopové práce - terénní úpravy - inženýrské sítě, plynovody, vodovody, kanalizace, telekomunikace - výkopy základů - demoliční a bourací práce.

Stavební činnost - rekonstrukce koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské a klempířské práce.

Výroba: -hydroizolace základů a sklepů -izolace proti radonu -hydroizolace plochých střech včetně zateplení. -rekonstrukce plochých střech -hydroizolace teras, balkonů -realizace zelených střech -izolace výrobních a prodejních hal -izolace proti ropným a jiným nebezpečným látkám -izolace silážních žlabů, jímek a čističek.

ZTG, s.r.o. se zaměřuje na opravy elektrických a plynových spotřebičů, servis tepelných čerpadel a kotlů, chladírenské práce, instalatérství, topenářství a plynařství.

Výroba, práce: - zednictví - rekonstrukce i novostavby - veškeré zednické práce - obklady a dlažby - venkovní krby - poradenská činnost.

Stavební firma Michal Zaťko má v oblasti stavebnictví dlouholeté zkušenosti. Zajistí vám široké možnosti stavebních prací od rekonstrukcí koupelen a bytů, výstavby a přestavby bytového jádra, položí dlažbu, obklady, nainstalují sprchový kout, vanu, WC, udělají drobné zednické práce, vodo-topo, vymění topná tělesa, provedou elektroinstalatérské ...

SOLSTAV se zaměřuje na stavby a střechy na klíč, zednické a zemní práce, rekonstrukce půd a mnoho dalšího.

Václav Kopáček provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu kuchyní, schodišť, dveří, stojanů na víno a dalšího nábytku.

Zdeněk Krejčí se zaměřuje na obkladačské práce a dlažby.

Aleš Dudek se zaměřuje na servis a montáž vzduchotechniky, elektroinstalace, opravy strojů a zařízení, projektování a zajištění revize.

Služby: -montážní práce -suché stavby -sádrokartony, minerální podhledy, podlahy, palubkové obklady, sádrovláknité podlahy. -zednictví, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhledy. -střešní okna - Velux -doplňky.

Rekonstrukce, přestavba: -koupelny na klíč -zednické, obkladačské práce -generální opravy panelových domů Montáž a rekonstrukce: -rozvody: voda, topení -vodoměry -kotelny. Maloobchod, velkoobchod: -obklady, dlažba -instalační materiál -vany, umyvadla, sprchové kouty, klozety, koupelnové doplňky, sprchové dveře -topenářský ...

Montáž, dodávka: -kabelové rozvody -instalace veřejného osvětlení -bytové, průmyslové instalace -opravy, rozšíření, rekonstrukce, elektroinstalace -montáže měření a regulace -instalace klasických hromosvodů -projekční práce -dodávky elektroinstalačního materiálu -revize

Provádíme čištění a renovaci dílů kabinovým pískováním, tryskáním a mikrotryskáním. Odstranění oxidace, nečistot, rzi, karbonu, barev - oživení vzhledu, sjednocení povrchů. Balotina se používá i renovaci hliníkových dílů nebo tryskání nerezových materiálů. k tryskání mikrotryskání pískování renovace se používá balotina korund karbid křemíku ...

Stavební a montážní společnost STAVOPLAST spol. s r.o. působí na trhu od roku 1991. Stěžejní činností firmy jsou kompletní i dílčí revitalizace bytových domů. Dále se zabývá dodávkami a montážemi vodovodního a kanalizačního potrubí. Působností firmy je celé území České republiky. Naše služby: - zateplení a fasády - čištění a sanace fasád - ...

Sklenářství: - rámování obrazů - broušení a vrtání plochého skla - výroba izolačních dvojskel a trojskel - žaluzie

Poskytujeme služby související s péčí o stromy: - zdravotní řez - bezpečnostní řez - redukční řez - likvidace dřevní hmoty - kácení tradiční metodou Výškové práce: - opravy a nátěry střešních krytin, plechových střech - čištění okapů - montáže a demontáže zařízení ve výškách