Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba: -kuchyní -nábytku -vestavěných skříní z lamina, dýhy a masivu -vybavení kanceláří a prodejen

Výrobky, činnosti: -nábytek z lamina -nábytek na zakázku -truhlář.

Stavebně truhlářské práce. Montáž: - okna a dveře.

Radek Frey provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu nábytku z lamina.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek.

Truhlářství, stolařství.

Kovovýroba: -zakázková i sériová výroba zámečnického charakteru: - (konstrukce menšího rozsahu), výrobky z nerezu - pekárny, kuchyně pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Dřevovýroba: - výroba stavebního truhlářství-okna, dveře, altány, pergoly, lavičky, oplocení, vrata, obložení, sauny, zahradní nábytek… Elektrovýroba : - montáže ...

Výroba: - kancelářský nábytek - jídelní a restaurační stoly - skříně - kuchyně - postele - kancelářské židle.

Dušan Fiala provozuje truhlářství a zaměřuje se na návrh a zakázkovou výrobu kuchyňských linek, dveří, nábytku, schodů, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - zařízení restaurací - kuchyně - repliky oken.

KAMNÁŘSTVÍ JPK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kachlových kamen a interiérových i exteriérových krbů. Dalšími činnostmi společnosti je kominictví a zámečnictví.

Výroba, zakázková výroba, prodej: -truhlářská -plovoucí podlahy -nábytek -okna -dveře.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -kuchyně, ložnice, pokoje -interiéry, exteriéry. -vozýky pro bernské salašnické psi

Jaroslav Dvořák provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu vestavěných či sektorových skříní a šaten.

Vyroba: -okno, eurookna, špaletová okna, plastová okna - profily Deceunick -kuchyně, kuchyňská linka podle přání zákazníka -vestavěné skříně na míru -dřevěné schodiště -masivní dveře. Výroba kuchyní od objednávky po montáž. Servis oken.

Truhlářské práce. Výroba, prodej a montáž: -dřevěné obklady a podlahy -euro okna -špaletová okna -dveře -dřevěné schody.

Výroba: -posilovací stroje, zařízení (provedení dle přání zákazníka) -činky, závaží Zámečnické práce: -ploty -dveře -brány -garážová vrata -mříže -schodiště -jednoduché ocelové konstrukce -vypracování návrhu výrobku -pracování výkresové dokumentace -povrchová úprava dle přání. Truhlářství: - kuchyňské linky - bytový nábytek - ...

Firma zabývající se výrobou ze dřeva. Tesařství, truhlářství. Výroba - zahradní nábytek.

BONSAP s.r.o. provozuje truhlářství a podlahářství. Zaměřuje se na výroby nábytku, realizaci podlah a provozuje bazar.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek: - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně, jídelní židle, stoly, příborníky - kancelářský nábytek Čalounické práce.

Zednictví. Truhlářství, truhlářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Tepelné izolace, zateplování fasády. Realizace, výstavba: -zděné domy, montované domy.

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.

Výroba, prodej: -nábytek -jídelny, kuchyně -zahradní nábytek -prodej dřevěných briket -montáž suchých staveb -reklamní předměty. Řezbářství.

Václav Novák provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu dveří, zárubní, lišt, mřížek a bytových doplňků.