Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Činnost: - klempířství - pokrývačství Dodávka, montáž: - střešní okna - finská krytina WECKMAN

"David" spol. s r.o. se zaměřuje na montáže odpadů, plynu, vytápění, rozvodů vody, plynových kotlů. Instalace provádí v nových domech a soustředí se i na rekonstrukce rozvodů.

Zámečnictví: - zámečnické práce (vrtání, svařování metodou MIG a TIG, broušení a opracování oceli i nerezové oceli) - dělení materiálu na pásové pile - kusová i sériová výroba - svařování hliníku na stroji FRONIUS magic wawe 3000 - výroba kotev - výroba bran a plotů - stavba konstrukcí z hliníkových profilů systému ITEM - výroba ...

Firma Michal Maša poskytuje svým zákazníkům komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se montážemi a opravami střešních plášťů a krytin, instalací střešních oken a komínových výlezů. Dále provádíme montáže okapových systémů a vyrábíme klempířské prvky. Sídlíme na adrese Ostrov nad Oslavou 263, okres Žďár nad Sázavou. Práce, ...

Služby: - zámečnictví - prodej a montáž vrat - dodávka stínící techniky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce - inženýrské sítě

Zajišťujeme služby v oblasti zeměměřičství a geodezie: - geodézie - pasportizace - vytyčovací práce - 3D laserové skenování - GIS - věcná břemena - geometrické plány - vytyčení hranic pozemku - poradenství

Montáž, oprava, servis, prohlídky: - plynové, elektrické kotle - kotle na tuhá paliva - tepelná čerpadla - revize tepelných čerpadel.

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebnictví a specializuje se především na zateplení fasád, dále provádí rekonstrukce, základové desky a hrubé stavby.

Služby: -truhlářství -zakázková výroba z masivu -okna, eurookna, špaletová okna -dveře-vchodové, interiérové, euro vrata -zahradní nábytek, výroba z masivu -pergoly, altány, zahradní domky -schodiště -ploty -přepravní bedny-bedny plně odpovídající směrnici FAO Nr. 15 PRO -bedny z překližky, dřeva -atypické palety, latění, ...

Truhlářství: - Kuchyně - Obývací pokoje - Dětské pokoje - Vestavné skříně a šatny - Ložnice - Písmomalířství Sídlo: 59401 Velké Meziříčí, Karlov 492/9

Výroba: - nábytek na zakázku a bytové doplňky -kuchyně, vestavěné skříně, postele, dveře - materiál masivní dřevo, lamino, dýha Dodávka: - vestavěné spotřebiče všech značek - matrace, lamelové rošty.

Činnost: - výškové práce - péče o stromy - revize OOPP - elektromontáže - elektroinstalace, opravy, revize - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - LED Osvětlení úsporné zdroje - hromosvody dle ČSN 62305 - protipožární ucpávky HILTI - svařování, konstrukce - inspekční kamera - prohlídky inspekční kamerou

Stavební práce: - rodinných domů a rekonstrukce - občanská vybavenost - průmyslové, administrativní objekty - chodníky, parkoviště - zateplení budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků apod.

Jsme malíři a natěrači: - vnitřní výmalba - venkovní nátěr - pro byty, rodinné domy, kanceláře - a pro nebytové prostory, školy, výrobní haly a průmyslové objekty - nátěr- kovové konstrukce, dřevo, beton, fasády, střechy, ploty nebo zábradlí - speciální izolační, protiplísňové a protipožární nátěry.

Geodetické práce: - inženýrská geodézie - zaměření a zpracování polohopisu - inženýrské sítě, potrubí a další.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace a vzduchotechnika - realizace na klíč - klimatizace pro: - rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, restaurace, kuchyně, galerie a občanská vybavenost. - působení po celé ČR.

Geodetická kancelář - geodetické práce - inženýrská geodezie - pozemkové úpravy - vyhotovení geometrických plánů.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Činnost - elektromontážní práce - elektroinstalace bytů, domů, dílen, výrobních prostor i obchodů.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rodinné domy na klíč.

Kovovýroba - kovoobrábění - zámečnické práce.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...