Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Služby: -technického dozoru investora. -koordinátor BOZP na staveništi.

Služby: -stavební projekce -stavební dozor

-Inženýrská činnost v výstavbě, technický dozor -zprostředkovatelská činnost v oboru stavebnictví

Zpracování investičního záměru, studií a dokumentace. Zajištění profesionálního vedení stavby a kolaudace. Projektová a inženýrská činnost, realizace staveb.

Provádění pozemních staveb, jejich změn a odstraňování. Bytová výstavba Technický dozor. Zemní práce. Projektová činnost: -novostavby -rekonstrukce -přístavby.

Služby: - dozorová činnost na stavbách - koordinátor BOZP - bezpečnost na stavbách - zpracovávání majetkové evidence vodovodů a kanalizací dle zákona č.274/2001 Sb - vypracovávání rozpočtů staveb - projektová, inženýrská činnost.

Práce: -projekční práce ve stavebnictví. -stavební dozor.

Služby: - architektura a projekční činnost - technický dozor na stavbě - odhady realizačních nákladů

Stavební činnost, stavební práce: - výstavba RD na klíč - monolitické konstrukce - rekonstrukce - fasády - inženýrská činnost - technický, stavební dozor. Služby: - odstraňování škod - sanace objektů.

Služby a poradenství v oblasti stavebnictví Technický dozor Inženýrská činnost ve stavebnictví

Projektová a inženýrská činnost, dozorování staveb, provádění drobných stavebních prací, všechno zejména v oblasti výstavby zařízení pro nakládání s odpady: - skládky odpadů, kompostárny, sběrné dvory, překladiště, rekultivace, nakládání s bioplynem aj. - provozní řády, integrovaná povolení, EIA aj. Projektování dopravních staveb. Reklamní ...

Řízení investičních projektů Inženýrská činnost v investiční výstavbě Stavební dozor Technický dozor investora Projektová činnost ve výstavbě Realitní činnost Správa nemovitostí

Architektonické studie Projekty pozemních staveb a interiérů - projekt pro územní řízení a stavební povolení - prováděcí projekty - autorský a technický dozor při realizaci stavby

Realitní činnost, prodej a koupě - nemovitosti Služby - stavební dozor - projektování staveb

Architektonický projektový atelier a stavební firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepce, urbanismus -studie, návrhy exteriérů, interiérů -projekty (projekce) pro Územní rozhodnutí, Stavební povolení -prováděcí projekty -vypracování rozpočtů staveb -návrh interiérů včetně zakázkového nábytku. Inženýrská činnost: -obstarání a ...

Stavební a projekční firma -novostavby, rodinné domy -rekonstrukce -statické zabezpečení staveb -projektová činnost -stavební dozor.

Komplexní zajišťování inženýrské činnosti a výkonem technického dozoru investora. Uvedené činnosti jsou vykonávány zkušenými pracovníky, kteří již před založením sdružení pracovali v investiční výstavbě.

Projekce, projektování: - pozemní stavby. Inženýrská činnost. Stavební dozor, stavební management.

Projekce, stavební dozor, inženýrská činnost, konzultace: -vodovody, kanalizace. -čistírny odpadních vod.

Kompletní investorskou a inženýrskou činnost ve výstavbě. Naše služby jsou: - poradenství ohledně územního plánu - projekční práce domů, bytů a kanceláří - inženýrská činnost, povolování staveb, kolaudace - výběr dodavatele - stavební dozor - odborné posudky výstavby.

Projekce, projektování, provádění: -pozemní stavby. -stavební dozor.

Provádím stavební a technické dozory staveb, přebírání bytů a domů od developerských a stavebních firem, konzultační a poradenskou činnost a zajišťuji znalecké či expertní posudky ve stavebnictví.

Znalecké posudky z oblasti stavebnictví Vady a poruchy staveb Diagnostika, návrhy sanací - sanace Stavební dozory - kontroly betonáží - odborné konzultace Provoz - zkušební laboratoř stavebních hmot Vzdělávací kurzy - z oblasti stavebnictví - pro pracovníky stavebních firem dle zadání klienta - konference Podlahy

Stavební a inženýrská činnost Projektová dokumentace Realizace stavby Technický dozor

Nabízíme: - projektování a služby soudního znalce - stavební dozor - rekonstrukce hrázděné, roubené i podstávkové domy - sanace vlhkého zdiva.