ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej: - tepelné izolace - pojistné folie, parozábrany - střešní okna - sádrokarton - fasády - zateplení - elektrické nářadí.

Stavební práce: - horkovody - parovody - tepelná zařízení. Stavební dvůr: -Olomouc, Na zákopě 2, tel./fax:585313525 -Olšany u Prostějova 66, tel.:602708492

Řemesla, služby - elektroinstalace Výroba - elektrické rozvaděče - automatizace pro papírenský průmysl a ČOV

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Výroba a montáž oken, dveří z 6 - komorových plastových profilů PRESTIGE, EFORTE-Deceuninck. Nově nabízíme hliníková okna a dveře z profilu ALUPROF. Dodávka střešních oken Roto, žaluzií, sítí proti hmyzu, rolet, parapetů a garážových vrat TRIDO.

e-shop; prodej, servis: - varná a topná technika - kotle - bojlery - krby - kamna Prodej, montáže a servis spotřebičů, kamen a krbů.

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Prodej: - spojovací materiál - upevňovací materiál.

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - podlahových krytin a příslušenství, koberce, PVC - plovoucí podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dveře a zárubně PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dveřní kování - schodiště, obklady schodišť, zábradlí - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - fasádní systémy.

Prodej speciálních asfaltových hydroizolačních produktů: - FLEXOBIT - PURPHALT

Výroba, montáž: - betonové prvky - silniční a stropní panely - desky, opěrné stěny - ztracené bednění Řezání a jádrové vrtání železobetonu.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linolea - parkety

Truhlářství, výroba: - nábytek - skříně - okna, dveře

Servisní partner Mora, Gorenje, Karma: -sporáky -ohřívače vody.

Naše společnost AKCEPT CZ a. s. jako výhradní zástupce firem: - INDEX - IMPERTEK - CARLO BORSA. Izolace, izolační systémy. Produkty: - Asfaltové hydroizolační pásy - Nátěrové hmoty a tmely - Komponenty, doplňky - PVC fólie - Ubrusy Asfaltové hydroizolační pásy Zvuková izolace : - FONOSTOP DUO akustický izolační ...

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.