ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotelny - kogenerační jednotky - kotelny na biomasu - černé plynové zářiče - tepelná čerpadla - potrubní rozvody.

Prodej: - stavebního materiálu. Přeprava nákladními automobily vybavenými manipulační technikou.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Elektroinstalační práce Automatizace kotelen a výměníkových stanic Výroba - rozvaděče

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Výkup - staré řezivoprodej - opracované staré řezivo desky s patinou, prkna, trámy Zakázková výstavba - dřevostavby

Prodej: - interiérové a exteriérové dveře - zárubně - kování - dřevěná EURO okna.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Prodej: - stavební materiál. Pobočka: - Prostějov, Jeseník, Šumperk.

Koupelnové studio. Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika.

Prodej: - radiátorové armatury - kolte - ohřívače vody - radiátory - solární systémy.

Výroba: - okrasné zahradní betonové obrubníky - betonové prefabrikáty a maxi květníky - kreativní betonové povrchy - podlahy - kompozitové, sklolamínátový výrobky, modely, formy - plastové lité modely, formy a výrobky - zámečnická výroba

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Prodej: - stavební materiály. Stavební práce. Autodoprava.

Prodej: - kvalitní střešní krytiny a jejich doplňky.

BEXTRA, s.r.o.Olomouc Dodávka, prodej, maloobchod, velkoobchod. Klempířské plechy, svitky: -MĚĎ: -dovoz z Evropské Unie -ČR -přírodní, oxidovaná, patinovaná, cínovaná -RHEINZINK: -značkový titanzinek nejvyšší kvality -lesklý, předzvětralý, břidlicově šedý -TITANZINEK: -Slovinsko, plechy, svitky -HLINÍK: ...

Dodávka, montáže: -sádrokartonové konstrukce Rigips, Knauf -tepelné izolace půdních vestaveb a podkrovních bytů -minerální stropní podhledy Armstrong -protipožární ochrana staveb -dveře SAPELI, KRONODOOR -podlahové krytiny -dřevěné obklady.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.

Obchodní zastoupení firmy HAWLE: -vodárenské a plynárenské armatury -šoupátka, hydranty, fitinky, zpětné klapky, příruby, trubní tvarovky, vodovodní přípojky, poklopy -zavzdušňovací a odvzdušňovací ventily.

Prodej: - drobné armatury Sigma - pojišťovací a redukční ventily - stavebnicové regulační ventily - zákopové soupravy - čerpadla a čerpací technika - měřící a regulační technika.