ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Keramické stropní panely. Nákladní doprava. Přeprava sypkých materiálů Prodej: - vybrané stavební materiály

Výroba: - stropní panely dutinové - silniční panely - silážní žlaby tvaru A - opěrné stěny tvaru T, L Projekce, montáž: - univerzální železobetonové montované haly - prefabrikované základy.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy dřevěné a laminátové - sádrokartonové konstrukce. Práce: - truhlářské - interiér - minerální kazetové podhledy

Prodej, montáž: - plastová okna - dveře.

Práce: -sádrokartonářské, zednické: -podhledy -půdní vestavby -zateplování fasád -dubové podlahy.

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - kulatina - dřeviny (smrk, borovice, modřín, olše, jasan, javor, dub, buk).

Prodej: - drogerie - barvy - laky.

Sušárna řeziva: - sušení jehličnatého a listnatého řeziva v horkovzdušných sušárnách. Velkoobchod: - jehličnaté řezivo - truhlářské, stolařské, stavební. Prodej: - dřevěné lisované brikety, ekologické palivo vhodné do všech druhů kotlů a krbů.

Prodej: -stavebniny, stavební materiály.

Střechy Haná. Prodej: -střešní krytina. -izolační materiály. -stavební chemie. -střešní okna.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - rekonstrukce - zateplování - stavby na klíč - obklady, dlažby - koupelny.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Vývoj, konstrukce, výroba: -zařízení pro provoz parních kotlů a kotelen.

Velkoobchod, prodej: -armatury

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Stavební a zednické práce: - zateplování fasád - rekonstrukce panelákových jader Pokládání dlažeb a obkladů.

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Malobchod, velkoobchod: -stavebniny -izolační pásy -stavební chemie -sanitární technika -vany -bytové doplňky -sádrokarton. Půjčovna: -stavební stroje. Provozovny: -Uničov, Šumperská, tel.:585054243, avant.unicov@avant.cz -Litovel, Javoříčská 542, tel.:585371126, litovel@avant.cz

MM Design Parket: - studio podlah a dveří - kompletní podlahářské práce - kompletní interiérové práce.

Kompletní podlahářské práce Prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěné podlahy - linolea - koberce - renovace dřevěných podlah - renovace palubek.