CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Služby: -instalatérské práce -voda, odpady -rozvody, opravy v rodinných domcích -zámečnické práce -vrata, mříže, poklopy, branky -výměny zámků.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Výroba, dodávka : -zařízení pro čištění a úpravu vzduchu -kompletní dodávky vzduchotechnických zařízení -textilní filtry se zpětným a pulzním proplachem -mechanické, elektrické odlučovače -ventilátory axiální, radiální a speciální pro větrání tunelů a metra -elementy pneumatické dopravy, rotačních a komorových podavačů ...

Služby: -analýzy a kontroly pracovních rizik -požárně bezpečnostní řešení -pravidelná kontrolní činnost PO a BOZP -zpracování, vedení a aktualizace dokumentace PO a BOZP -šetření příčin a zdrojů pracovních úrazů -periodické kontroly a prodej hasicích přístrojů -kontroly hydrantových systémů -konzultace a poradenství v oborech PO a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -digitální fotoaparáty a zrcadlovky - značek Olympus, Nikon, Sony, Fuji - videokamery - stativy - objektivy - brašny - blesky, vše pro foto. - příslušenství Hama, Lowepro, Velbon, Vanguard, Braun, Tiffen, Giottos, Tamron.

Elektronické systémy: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -vstupní systémy -počítačové sítě -telekomunikace.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Poradenství, prodej, servis, služby: -čistící a úklidová technika -vysokotlaké čistící stroje KRÄNZLE -profesionální a průmyslové vysavače SOTECO -extraktory na čištění koberců a čalounění SOTECO -podlahové mycí stroje Columbus, Numatic -čistící, úklidové a desinfekční prostředky MPD -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky na ...

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Provádění CNC obrábění kovových i nekovových dílů, 3D obrábění, výrobu přesných kovových součástek, zajištění tepelných a povrchových úprav. Možná kusová a malosériová výroba. Frézování, soustružení, broušení.

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Výroba: -podzemní hydranty -nadzemní hydranty -plovákové spínače, detekční sondy, jednotky a relé pro regulaci hladin. Služby: -slévárenské práce -lití barevných kovů.

Montáž technologií a staveb pro zemědělství.

Služby: -generální distributor americké firmy OREGON. Dodávka: -vodicí lišty, řetězy na všechny značky řetězových pil -ochranné oděvy a pomůcky pro práci v lese -příslušenství pro křovinořezy a vyžínače -výrobky pro zahrádkáře.

Výroba, prodej: -vysokotlaké a středotlaké radiální ventilátory -mazací agregáty -příslušenství ventilátorů -klapky, kompenzátory.

Podej, servis: -gastronomické zařízení do restaurací, jídelen, kaváren, cukráren, pizzerií a ostatních provozoven -nové nerezové technologie.

Dodávka, montáž: -revizní a měřící zařízení.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -zateplování budov kompletním systémem -zakládání staveb -inženýrská činnost. Půjčovna: -lešení -bednění -malá stavební mechanizace.

Služby: -kovovýroba: -speciální stroje pro potravinářský průmysl -sila na mouku -linky sušení škrobu -vybavení pekáren.

Prodej: -zahradní technika -sekačky, traktory, křovinořezy -čerpadla, vodárny, motorové pily. Záruční a pozáruční servis: -zahradní technika AL-KO, TECUMSEH, BRIGGS, HONDA.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Služby: -montáž zabezpečovacího zařízení -telekomunikační technika.