CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zastoupení firem KANGO, WEBER a ATLAS COPCO. Prodej, servis, opravy: -řezače spár s hloubkou řezu do 500mm -stolové pily s hloubkou řezu do 500mm -stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily -vrtací stroje do maximálního průměru vrtu 600mm -rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací frézky -elektrické příklepové vrtačky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska -řemeny -nářadí -pružiny -spojovací materiál -maziva.

Maloobchod, prodej: -nábytek od firmy RAMA -kancelářský nábytek -bytové doplňky -obývací stěny -kuchyně -sedací soupravy. Služby: -prodej na splátky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -ratan -obrázky.

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Výroba, instalace a opravy, e-shop: - elektrické stroje a přístroje - rozvaděče nízkého napětí - vibrační čidla a příslušenství - měřící přístroje - provozní monitory - průmyslová čidla - průmyslové regulátory - řídící systémy. Zákaznické služby. .

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické komponenty Návrh, prodej a montáž: -vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace -univerzální systémy na provzdušňování obilí a semen podlahovými rošty Služby: -přímý dovoz a servis klimatizačních jednotek TOSHIBA.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -klimatizace -ohebné potrubí a příslušenství -ventilátory -import.

Výroba, montáž, servis: -vzduchotechnika.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Doprava: -vnitrostátní -zahraniční. Služby: -opravy nákladních vozidel a autobusů -stanice měření emisí dieselových motorů -pneuservis -čerpací stanice v areálu NONSTOP -výměna a prodej olejů, mazání vozidel -mytí vozidel -prodej náhradních dílů a pneumatik -autobusová doprava -příměstská doprava -městská hromadná ...

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Služby: -Geodetické práce -Digitální tisk A4- A0 -e-shop -Projektování dopravních staveb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Služby: - opravy nákladních a dodávkových vozidel a traktorů v rozsahu: běžné, střední i generální - opravy dieselových motorů běžné, střední, generální - diagnostika elektronických řídících systémů nákladních, dodávkových a přípojných vozidel a průmyslových motorů, nález a mazání závad, nastavování servisních ...

Služby: -projekce a realizace sadovnických úprav -soukromé zahrady -firemní objekty -veřejná zeleň -údržba soukromé a veřejné zeleně -projekce a realizace závlahových systémů -projekce a realizace zahradních vodních ploch.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Prodej, servis, opravy: -elektromotory -elektrická čerpadla všech druhů -elektrické ruční nářadí -elektrické sekačky, mulčovače -zahradní traktory -motorové pily -motorové sekačky, křovinořezy -svářecí technika -kompresory. Prodej: -ložiska ZKL, SKF -výrobky firmy LOCTITE -příslušenství -technické plyny, propan butan ...

Prodej, servis, opravy: -lesní a zahradní technika -travní sekačky, křovinořezy, vyžínače -postřikovače -zahradní traktory -nůžky, pilky -motorové a elektrické pily -pilové řetězy, lišty -lesnická lana a přibližovací řetězy.

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Maloobchod, prodej: -drogerie -foto potřeby.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Služby: -kovovýroba -mříže, ploty -točitá schodiště -zábradlí, brány -soustružení -frézování -vrtání -obrážení drážek v nábojích -svařování všemi způsoby -zpracování plechů do síly 8mm -opravy malých vodních elektráren.

Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.