CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Služby: -čištění koberců, čalounění a žaluzií -jednorázové i pravidelné úklidy podniků a domácností -tlakové i strojní mytí -mytí oken, výloh, podlah a fasád -antiskluzové nátěry -nanášení podlahových vosků -úklid sněhu, sečení trávy -čištění interiérů automobilů -vyklízení půd a sklepů -úklid po živelných pohromách, ...

Výroba: -obráběné díly pro automobilový i strojírenský průmysl na CNC obráběcích strojích a soustružnických automatech.

Služby-řemeslo: -opravy chladniček,mrazáků -servis klimatizací.

Služby: -setí kukuřice -sklizeň obilovin, řepky -sklizeň kukuřice na siláž i na zrno -opravy a údržba zemědělské techniky.

Výroba, prodej: -olejové nádoby, kontejnery.

Prodej zdravotnického materiálu, výukových modelů, lékařských přístrojů značek Laerdal, Philips a Taema.

Prodej: -registrační a restaurační pokladny OPTIMA, SANYO, SAMSUNG, FUJITSU -výpočetní technika -měřící technika -kancelářská technika. Dodávka, montáž: -telefonní ústředny, GSM brány, faxy.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Výroba: -elektromotory -generátory -transformátory. Opravy a servis: -plynové spotřebiče.

Distribuce, prodej: -motorové oleje -průmyslové oleje -emulzní a řezné oleje -plastická maziva -autochemie a autokosmetika -zapalovací a žhavící svíčky.

Služby: -broušení nástrojů pro truhláře -kotoučové pily, pásové pily -frézy.

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -bílá technika -elektrospotřebiče -pračky, chladničky, mrazáky, elektrické sporáky, mikrovlné trouby.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -izolační materiály tepelné -ocelové konstrukce -projekce, realizace, servis.

Servis a revize: -hasící zařízení. Montáž, opravy, servis: -vzduchové kompresory.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -zemní práce -opravy zemědělských strojů.

Služby: -opravy teleskopických válců na sklápění -opravy atypických a speciálních zvedáků -servis hydraulických teleskopických zvedáků. Prodej: -nové i repasované pístnice -výroba hydraulických hadic -prodej "O" kroužků a manžet.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -zařízení kanceláří a hotelů.

Služby-řemeslo: -formy pro vysokotlaké lisy -nástrojářství -kovoobrábění.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek Zakázková výroba - dveře Zakázková výroba - schodiště

Pronájem - plošiny AVIA MP 13, MB MP22 TELESKOP Nátěry konstrukcí, soklů, oken, dveří, fasád Malování interiérů Strhávání tapet

Prodej, servis - lesní včetně příslušenství Prodej - zahradní technika včetně příslušenství Servis - zahradní technika (včetně příslušenství)

Prodej - zahradní technika STIHL a VIKING Servis - zahradní technika STIHL a VIKING Prodej - lesní technika STIHL a VIKING Servis - lesní technika STIHL a VIKING

Dodávka - vzduchotechnika Výroba - vzduchotechnika

Svařování Zámečnické práce - kovovýroba Grafické práce