CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: -ekologie ovzduší -průmyslová vzduchotechnika a klimatizace se zaměřením na fitrování nečistot z ovduší.

Projekce, dodávka, montáž: -klimatizace, větrání, odprašování -filtrace.

Služby: -zámečnictví -kovářské práce.

Prodej, oprava, servis: -manipulační technika -vysokozdvižné vozíky -servis po celém regionu jihočeského kraje -servisní práce u zákazníků -renovace -náhradní díly -paletizační vozíky.

aLMi Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -montážní chemie -svářecí technika -brusivo -svářecí materiály -elektrody, dráty

Prodej náhradních dílů a příslušenství pro nákladní, užitkové a osobní automobily, autobusy, zemědělskou techniku, návěsy a přívěsy značek: AVIA, LIAZ, KAROSA, TATRA, ŠKODA, DAF, MAN, IVECO, MERCEDES, SCANIA, VOLVO, RENAULT, MULTICAR, ZETOR, PANAV atd. Prodej: -akumulátory -hydraulické hadice -filtry -chladiče -vodní čerpadla ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika, klimatizace. Obchodní, dodavatelské a zprostředkovatelské služby a dodávky vzduchotechnických zařízení.

Povrchová úprava kovů galvanizace

Služby, prodej: -pokladní systémy -počítače -registrační pokladny.

Prodejce zahradní techniky a bazénů s 54 prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Záruka 7 let, servis samozřejmostí.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Softwarové projekty: - ekonomika - emise - doprava - odbyt - majetek Programové a technické vybavení počítačů Informační technologie Prodej počítačů. Instalace počítačových sítí Výroba www stránek Komplexní řešení připojení pro malé i velké firmy k internetu.

Projekty, prodej, dodávka, instalace: -topení -tepelná čerpadla

Služby: -záruční a pozáruční servis všech značek chladniček a mrazniček různých typů a značek -servis průmyslového chlazení -opravy, montáž chladícího a mrazícího zařízení pro laboratoře, zdravotnická zařízení, obchody -montáž klimatizací u Vás doma, ve Vašem obchodě, laboratoři, zdravotnickém zařízení, kanceláři, i jinde, dle ...

Prodej, pronájem, leasing, servis: -pokladní systémy, registrační pokladny SHARP -kopírovací stroje SHARP -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika. Další provozovna: Slovanská alej 1960/24 326 00 Plzeň Tel. 800 203 207 email: koc@bonum-repro.cz

Kovovýroba, služby: -zpracování plechů na CNC lisech, lakování -výroba rozvaděčových skříní -výroba kabelových žlabů a lávek -povrchové úpravy -výroba kovových konstrukcí.

Služby: -zemní práce -demolice -terénní úpravy -zimní údržba.

Komunální technika, traktory, zahradní technika, zahradní doplňky-dům a zahrada. Import, export, velkoobchod, maloobchod, prodej za hotové, fakturou, leasing zajišťuje přes 200 smluvních partnerů a servis: -sekačky -motorové, elektrické všeho druhu -zahradní a komunální traktory -křovinořezy, vyžínače -motorové pily, nůžky na živé ...

Truhlářská výroba: -nábytek -kancelářský nábytek -školní nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -včetně montáže a zaměření -zakázková výroba nábytku -projekty na PC.

Provádíme opravy výrobních strojů, pohonů, PLC, modernizace, začlenění do sítě sběru dat a řízení. Vizualizaci SW SCADA/HMI a návaznosti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro tiskárny, kopírky, faxy -tonery, cartridge, válce -datová média -kancelářský papír -kopírovací role -plotterové role -samolepící etikety -fotopapíry -tiskárny -laserové -inkoustové -multifunkční zařízení HEWLETT PACKARD -tiskárna, kopírka, skener, fax v ...

Výroba - mříže Výroba - kovová vrata Výroba - kovaný zahradní nábytek Výroba - kovová schodiště a zábradlí Zakázková kovovýroba - interiér a exteriérvýroba - z nerezu

Svařování Tig metodou - hliník-opravy, renovace nerez, titan a jiné, zakázková kovovýroba.

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.