CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost STEEL konstrukt s.r.o. zajišťuje projekci a realizaci ocelových konstrukcí fasádních systémů.

Firma KROSTECH s.r.o. vyrábí ventilátory, odsávače, průmyslová filtrace a komponenty vzduchotechniky.

Firma MKpak s.r.o. je spolehlivým dodavatelem obalů na kosmetiku, farmacii a potraviny.

Výroba, dodávka: - obalová technika - páskovací technika - lisovací nástroje. Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování, soustružení, broušení, svařování, navařování. Povrchové úpravy kovů: - kalení, popouštění, žíhání, cementace, nitridace - zinkování, chromování, niklování, komaxit.

Výroba, prodej: -sněžná pásová vozidla LAVINA 801 TD-Z HYDROSTATIC, LAVINA PH 1400 D, LAVINA PL 1000, 02 -skládací kovové palety, nástavce na palety -pojízdné boxy -víceúčelové kontejnery. Řemeslnické práce: -zámečnické práce, strojní zámečnické práce -kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy -obráběcí ...

Projekce, dodávka, montáž, oprava, údržba, servis, revize: - vyhrazená elektrická zařízení, elektro - měřící a regulační zařízení, MaR

Elektrické regulované pohony, jeřáby a zdvihové mechanismy, dodávky, servis, inženýring. Zastoupení firem CG Drives & Automation (kdysi Emotron AB), GINO AG, W.GESSMANN GmbH. - frekvenční měniče Emotron řady FDU, VFX, VSA, VSC - sofstartéry Emotron řady MSF, TSA - hlídače zatížení Emotron M20, DCM - brzdné rezistory pro frekvenční měniče - ...

Firma Kovo Třinec, s.r.o. se sídlem v Třinci nabízí od roku 2000 širokou škálu služeb. V rámci své činnosti nabízí: - personální služby - úklidové služby - údržbu zeleně - stavební práce - pronájem plošiny. Personální služby: Pokud hledáte práci nebo potřebujete zaměstnance, nabízíme vám profesionální komplexní řešení vašeho ...

Instalace, servis, oprava, prodej, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení EZS - GPS autoalarmy - docházkové systémy.

Švýcarská firma HUMBEL Zahnrader AG Kradolf. Výroba: - ozubená kola, hřídele, pastorky, věnce, ozubené hřebeny, šneky, šneková kola.

Výroba, distribuce: - generátory ozonu vzduchu O3 Oprava, servis: - zdravotnické prostředky značky BIOSYNCHRON

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - papírové obaly pytle, sáčky, tašky.

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

AM STEEL service s.r.o. realizuje kovovýrobu.

Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. Frýdek-Místek.

Profesionální čištění a tepování koberců, sedaček, čalounění, matrací, auto sedaček. Půjčovna tepovačů koberců.

Výkup, prodej: - kovoobráběcí stroje a tvářecí stroje.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - autolaky - příslušenství pro autolakovny, karosáře - tmely, plniče - stříkací pistole, autokosmetika. Míchání autolaků. - míchání fasádních a interiérových barev

Firma DK Kovovýroba se zabývá zakázkovou kovovýrobou. Vyrábíme konstrukce pro interiér i exteriér z ocelových materiálů a dalších materiálů (nerezová ocel, hliník) s povrchovou úpravou.

Slaná cukrárna - studená kuchyně - teplá kuchyně - slané dorty, chlebíčky, saláty, mísy, jednohubky - půjčovna gastro zařízení

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, požární ochrany PO a hygieny práce - školení zaměstnanců a zaměstnavatelů.

Forma provádí povrchovou úpravu materiálu tryskáním. Provádí tryskání suchým ledem a pískování. Zajistí povrchovou úpravu strojů a konstrukcí.