CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Mgr. Jiří Krpeš se zaměřuje na zemědělské práce, práce s traktorem, mulčování, odvoz nákladu, těžbu dřeva a odklízení sněhu.

Návrhy, realizace a zahrady a sadové úpravy Servis - zahradní technika

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Specializujeme se na výrobu a prodej gastrotechniky pro restaurace, hotely a jídelny.

Hlavním zaměřením společnosti Firopuretan, s.r.o. je nákup a prodej náhradních dílů pro kolovou a pásovou vojenskou techniku. Naše obchodní činnost je zaměřené na státy Evropské Unii a to zejména do Polska a Slovenska.

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.

Společnost LAKUM - KTL, a.s. se zaměřuje na CNC zpracování plechů a lisování kovů. Dále poskytuje služby povrchových úprav - kataforéza - kataforézní lakování, práškové lakování, galvanické pokovování zinkování. Ve Frýdlantu nad Ostravicí se věnujeme vysoce kvalitním povrchovým úpravám kovů již od roku 1998, od roku 2000 jsme svůj zájem ...

Služby, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení, EZS - protipožární ochrana - IP kamerové systémy - strukturovaná kabeláž - anténní systémy.

Komplexní řešení pro bezpečnostní systémy, zabezpečovací zařízení, kamerové a záznamové systémy, systémy pro kontrolu vstupu a požární zabezpečení. Pro systémy EZS, EPS a CCTV zajišťujeme projekt, dodávku, montáž, revize a servis 24 hodin. Bezpečnostní systémy. Zabezpečovací zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací ...

Prodej, instalace - systém online monitoringu spotřeb energií Enectiva (chytré měřící systémy).

Prodej, maloobchod, e-shop: - zahradní technika - drtiče odpady - křovinořezy, vyžínače - kultivátory - zahradní traktory - mulčovače - řetězové pily - sekačky - štípače dřeva - sněhové frézy - elektrocentrály.

Internetový obchod, e-shop: - potřeby pro nehtovou modeláž - lak na nehty - UV gely na nehty - zdobení nehtů.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Výroba, montáž, rekonstrukce, generální opravy, servis, revize: - výtahy. - plošiny Revize, výroba: - elektrická zařízení, elektrozařízení - hromosvody.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Prodej: papíru, kancelářských potřeb, školních potřeb, drogerie, hygieny, obalového materiálu, hygienického materiálů, občerstvení, kalendáře, diáře, PF karty, reklamní předměty, dárkové předměty, tisk

Prodej: - automobilové oleje - autobaterie - autopříslušenství. Výdejní místo: Radotínská 572/39; 743 01 Bílovec

Firma dodává nástroje pro obrábění. Na míru vyrábí tvarové dílce, svařence, monolitní frézy a vrtáky, stupňové vrtáky a korunkované frézy, závitové frézy a kalibry. Zajišťuje 3D měření a dělení materiálu.

Výroba: - lavice, židle - nábytek pro školy, školky.

Bazar - vysokozdvižné vozíky STILL, LINDE, HYSTER, DESTA Půjčovna - vysokozdvižné vozíky Opravy - vysokozdvižné vozíky Školení - řidič vysokozdvižných vozíků

Firma STRUKTMONT, s.r.o. nabízí veškeré stavební práce dle požadavků zákazníka. Stavební práce: - betonářské práce - výroba vázání armatur - přestavby objektů - zateplování fasád - rekonstrukce bytů, rodinných domů - sádrokartonářské práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - malířské práce - výroba ocelových konstrukcí ...

Firma Martin POLOCH se již od roku 1993 zabývá prodejem truhlářských strojů a nástrojů. Zaměřujeme se především na prodej špičkových strojů a nástrojů renomovaných tuzemských i zahraničních firem. Našim zákazníkům nabízíme také odborné poradenství, kdy jsme schopni, po vzájemné konzultaci, doporučit optimální technologické zařízení i řešení, ...