CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Prodej, oprava, servis: - motorové čluny - motory - nafukovací čluny - pevné lodě - vodní skútry - pramice, kajaky

E-shop: - nábytek - skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek

Stavební firma: - projekce - inženýrská činnost - stavby rodinných domů, komerčních objektů, výrobních prostor - zemní práce. Půjčovna: - lešení - bednění stropů, základů - el. sbíjecí a vrtací kladiva - řezací technika - míchací technika - přívěsné vozíky. Provozovna: Střítež 14 739 59

Činnost Martina Vaňka: - kontejnerová doprava - přeprava sypkých materiálů - odvoz a likvidace opdadu (stavební suť, beton, zemina) - pronájem kontejnerů

Kovovýroba, výroba, prodej: - vzorková prodejna-kovářské polotovary - kovářské práce - výrobky uměleckého kovářství - ploty, brány - mříže, - zábradlí, - krbové doplňky, - přístřešky - věšáky, svícny. Řemeslnické práce: - kovářské práce - zámečnické práce.

Společnostn 2MaNet, s.r.o. zajišťuje prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - okroužky - manžety - řemenice - ozubená kola - řetězy, spojky - barvy - laky - drogerie - nářadí - železářství - spojovací materiál - oleje, maziva - hadice.

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Společnost FIRVENA s.r.o. sídlí ve Frýdku-Místku. Specializují se na vývoj elektronických zařízení a jejich následnou výrobu. Z produktů nabízíme: - gateway (převodníky) určené pro převod komunikačních protokolů - I/O moduly pro připojení různých čidel/spínačů - snímače či indikátory pro zajištění dálkového dohledu.

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Společnost RIA control a.s. zajišťuje návrh, realizaci a technickou podporu v oblasti komponentů pro průmysl i energetiku.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Výroba, prodej, montáž, servis, rekonstrukce: - čistírny odpadních vod (ČOV) - čerpací stanice - zařízení pro odvodňování kalů - septiky, jímky, plastové nádrže - enzymy pro odstraňování organ. usazenin - těsnění - těsnící systémy - těsnící zátky, manžety - kluzné objímky, vymezovací objímky, distanční prvky - těsnicí kroužky, plošné ...

Společnost POŽÁRNÍ A ZNALECKÁ s.r.o. provádí komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, servis hasicích přístrojů a hydrantů.

Pokládka zámkové dlažby Automobilová nákladní doprava Zemní a výkopové práce Půjčovna techniky (vibrační desky, řezačka asfaltových a betonových povrchů, Minidumper Cormidi C85)

Výroba, oprava, renovace: - komponenty pro kulové kohouty - ovládací vřetena armatur - písty vysokotlakých čerpadel - strojní součásti - armatury. Povrchová úprava - žárový nástřik. Výroba náhradních dílů pro armatury.

Prodej, montáž, oprava, servis, l easing: - gastrozařízení - chladící zařízení - profesionální chlazení na míru - vybavení obchodů

Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. se specializuje na výrobu, servis, repase, opravy a revize zdvihacích zařízení – jeřábové drážky, navijáky, elektrické kladkostroje, jeřáby mostové, podvěsné, portálové či sloupové otočné a mnoho dalších. Na trhu působíme již od roku 1996, přičemž jsme postupně přidávali další činnosti, kterými se ...

Odvoz a likvidace odpadních vod a fekálií septiku, žump, čov, tukových lapolů. tlakové pročištění odpadů. Fekálové služby vozidlem LIAZ S706 8m3, délka hadic 30m i více. Doprava peletek.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.