CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Společnost Rolizo spol. s r.o. působí již od roku 1995 v oblasti realizací staveb a stavebních úprav vedoucích k úspoře energie. Ve své činnosti se firma Rolizo spol. s r.o. soustředí především na zakázkovou výrobu a montáž polykarbonátových staveb - skleníků, světlíků, bazénových krytů, zimních zahrad a přístřešků. Zabývá se dodávkami ...

Ing. Adam Šalša poskytuje kompletní poradenství v oblasti BOZP a PO. Zajistí Vám přeškolení zaměstnanců, vč.vypracování potřebných dokumentů.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - vrtací, sekací a bourací kladiva - lešení, žebříky - brusky - řezačky - sekačky - křovinořezy. Služby: - řezání a vrtání v železobetonu, betonu a zdivu v různých profilech a rozměrech - chemické kotvení - protipožární ucpávky Hilti. Pronájem: - stavební ...

-Výroba a hutní zpracování železa a oceli -Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Specializované stavební činnosti

Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky: - dorty - zákusky - koláče - cukroví - dekorace. Prodej: - Příslušenství pro karavany - Motorové pojezdy ENDURO - Chemie pro chem. toalety

Vývojem, výroba: - zařízení pro komunikace po stávajících NN energetických rozvodech - úzkopásmová PLC zařízení - přenos dat na velké vzdálenosti - modemy.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál - sáčky, tašky, přířezy, fólie - nádobí na jedno použití (kelímky atd.) - balící papír - paletizační fólie - dárkový, party a svatební sortiment - hygiena - a mnoho dalšího

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Servis a prodej: - výpočetní technika, počítače (PC), notebooky - komponenty - počítačové sítě - kancelářská technika, tiskárny, kopírky Renovace dílů topení Webasto a Eberspacher pro nákladní auta.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba, prodej, oprava, pronájem: - vrtací vozy, nakládače (nakladače), přibírkové stroje.

Výroba, servis, oprava: - důlní stroje a zařízení - hydraulické ventilové bloky - brzdné vozíky. Služby: - řezání hutního materiálu - frézování strojních dílů - soustružení CNC i na klasických soustruzích.

Dodávka, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární sestavy - akumulační nádrže - okna, dveře. - dávkovací litinové kotle

Velkoobchodní a maloobchodní prodej autodílů na všechny značky osobních a dodávkových vozidel. Prodej olejů a servisní techniky.

Naše firma se od svého vzniku zabývá navrhováním a realizací interiérů na klíč. Postupně však do svého portfolia zahrnula i montáž hliníkových systémů ALUMISTR použitelných k zasklívání balkónů a lodžií, stavění prosklených interiérových dělících příček, zimních zahrad, altánů a různých atypických konstrukcí. Zabýváme se dále prodejem ...

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, revize: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - topné systémy - osvětlení - elektroinstalace - zabezpečení objektů. Program Zelená úsporám.

Výroba - nerezové bazény Výroba - ocelové konstrukce Broušení - potrubí Svářečské práce Řezání - materiály do šírky 400mm Výroba z oceli a nerezu - zámečnické práce

Poradenství, školící činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana. Provozovna: - Vělopolí 45.

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - počítače, PC - notebooky, PDA - periferie - monitory, LCD - MP3 - software.

Dodávka - výpočetní technika Údržba a servis - výpočetní technika Poskytování - poradenství v oblasti sofwaru a hardwaru Projekce, instalace a údržby - počítačové sítě Zálohování dat

Dodávka, montáž, instalace a servis klimatizací, vzduchové techniky, tepelná čerpadla

Řemeslnické práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - klempířské - lešenářské (trubkové lešení) - izolační - tepelné, hydroizolace, zvukové - tryskání kovových i nekovových zařízení - abrazivní tryskání.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - kancelářské čalouněné židle INFO. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Výhradní dovozce vstřikovacích lisů na plasty značky Haitian.