CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: -zemědělské stroje -náhradní díly k zemědělské technice -klínové řemeny -válečkové řetězy -filtry, ložiska

Prodej, dodávka, servis: - vozidlové navijáky elektrické, ruční, hydraulické - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - elektrické lanové navijáky - hydraulické lanové navijáky - ruční navijáky s brzdou, bez brzdy se západkou - minijeřáby s elektrickým navijákem RULE pro užitková vozidla.

Služby: - obrábění na CNC strojích - zámečnická výroba dílů, sestav - výhradní dovozce objektovacích systémů firmy MFK pro ČŘ a SR.

Výzkum, vývoj, výroba: -čerpadla a čerpací technika

Agroservis Jan Boháč Oprava: - zemědělská technika - stavební stroje UN, UNC, UNK - traktory ŠT-180, ŠT-180N. Prodej: - náhradní díly - agregáty.

Dovoz, skladování a rozvoz dialyzačního materiálu - produkty pro akutní léčbu selhání ledvin - dialyzační technika a přístroje, spotřební materiál.

Kominictví Jiří Žák se zabývá veškerými kominickými pracemi. V rámci naší činnosti nabízíme např. služby spojené s péčí o správnou funkci komínů a kouřovodů včetně kontroly spalinových cest. Současně realizujeme také pravidelné revize komínů na tuhá a plynná paliva. Současně se na nás můžete obrátit také s požadavkem na vložkování ...

Výroba - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly Vývoj a konstrukce - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly.

Služby: - chromování - saténové chromování - niklování - saténové niklování - zinkování hromadné - černění - hromadné niklování.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Zaměřujeme se na kusovou výrobu, malé a střední série. Děláme i větší série, a to v případě výroby součástek, jako jsou šrouby průtokové či duté, matice včetně převlečných či korunových, podložky, futra, průtoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdla, redukce, zátky. Vyrábíme z tyčového materiálu nebo obrábíme dodané polotovary dodané ...

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

Společnost Stefanutto s.r.o. se zaměřuje na výrobu sáčků, boxů a bagů na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Ing. Milan Axman se specializuje na služby týkající se BOZP, požární ochrany, hygieny a svařování.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

SPĚVÁK, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebních strojů, náhradních dílů, na půjčování stavebních strojů, renovací otvorů, bourací kladiva a mnoho dalšího.

Společnost Přáslavská lesní s.r.o. provádí veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti: - vývoz dřeva, - těžba harvestorovou technologií, - štěpkování veškerých surovin, - opravy a údržba lesní techniky a jiné těžké techniky.

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Výroba, dodávka: - kancelářské nábytkové systémy - příčkové systémy - regálové systémy.

Společnost Clear World s.r.o. nabízí k prodeji moderní a všestranné pomocníky na úklid domácností, které neznečišťují přírodu. Dodáváme parní čističe, filtrační zařízení nebo ekologické mycí stroje, které svým používáním nezatěžují životní prostředí a nahrazují chemické přípravky. Prodej, e-shop: - parní čističe, parní čistič DYNAMIK - ...

Prodej: - kancelářský nábytek - sektorový nábytek i na zakázku - kancelářské židle a křesla značek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytek. 3D návrhy a doprava zdarma. Interiéry na klíč.

Půjčovna: - čistič koberců a čalounění - čistič oken - parní stroj - průmyslový vysavač - nosič kol a koloběžek za auto - střešní box. Zakázkové čištění: - koberců - sedaček, taburetů, křesel - kuchyňských a počítačových židlí - kočárků, autosedaček - plyšových hraček. Výdejny strojů: - Olomouc - Litovel - ...