CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pobočka. Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení. - značení mikroúderem SIC MARKING - značení rytím SIC MARKING - značení laserem SIC MARKING - elektrochemické značení Universal Marking Systems - průmyslové popisovače FIXOLID, kuličkové a lakové popisovače, tekutá křída - ruční razidla do kovu, výroba razidel na ...

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Vysekávání a laserové pálení na CNC strojích.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Společnost HONEST ELEKTRO s.r.o. dodává přístroje pro praktické lékaře: - anesteziologické, recuscitační - EKG, vyšetřovací ultrazvuky - koncentrátory kyslíku - operační světla, čističky vzduchu apod. Půjčovna výkonných koncentrátorů kyslíku v Olomouci

Michal Číž se zaměřuje na nátěry a čištění střech, čištění fasád, zámkové dlažby a betonových povrchů.

SCHIMEK ESTATE s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, vrtání, přesun materiálu a odklízení sněhu.

Drahomír Zavadil se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu, spediční služby a na pronájem obytných přívěsů.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Prodej, servis, leasing, bazar garážové a autoservisní techniky: - kompletní vybavení pro pneuservisy, vybavení karosáren, zvedací technika - vybavení STK - servis podvozku (geometrie náprav, válcové zkušebny, deskové zkušebny, vibrační desky) - nářadí, ponky, svářečky - nabíjecí a startovací zdroje - lisy, diagnostika - odsávání výfukových ...

Prodej mobilních telefonů, fotoaparátů a výpočetní techniky. Servis výpočetní tehchiky, notebookl, počítačů, tiskáren. Bazar výpočetní tehcniky.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

MojeMT, s.r.o. provozuje portál pro inzerci nové, repasované i používané manipulační techniky.

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

Společnost Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. se sídlem v Olomouci vyrábí širokou řadu čerpadel a jejich příslušenství. Zaměřujeme se nejen na domácí vodárny, úsporná, oběhová nebo ponorná čerpadla včetně zajištění energetického auditu čerpadel, ale zajistíme vám také čerpadla pro vytápění a chlazení. Výroba, instalace, provoz a servis ...

Konstrukce, výroba, prodej a servis lékarénské techniky. Dodáváme zařízení k individuální přípravě léčiv, nábytkové doplňky pro lékárny, laboratoře a další zdravotnická zařízení. prodej forem na čípky, strojků na plnění tobolek, rámečků pro strojky, nakladače tobolek, infralampy, dusátka pro strojky a další.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

ZADOMA security group s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis elektrického, mechanického zabezpečení, požárních dveří a detektorů.

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

Vývoj, konstrukční návrhy, výroba: - průmyslová čerpadla, speciální čerpadla, systémy - mechanické ucpávky a další těsnící systémy pro média - regulační ventily