CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost P/A Bohemia s.r.o. je pobočkou americké společnosti P/A Industries, Inc., která se od svého založení věnuje výrobě strojů pro použití v oblasti lisování a tváření plechu. Dodáváme kompletní program pro automatizaci lisování, včetně následného servisu. Najdete nás v Olomouci na Brněnské ulici. Dodávka, záruční a pozáruční servis: - ...

BALUS Energie s.r.o. se zaměřuje na návrh a instalaci fotovoltaických a elektrických systémů.

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kremační a spalovací zařízení Facultatieve Technologies. Dodávka: - krematoria na klíč - doplňkové vybavení krematorií - kremační pece na domácí zvířata. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - krematoria.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Alfapumpy Výroba, dodávka, servis, prodej: - ponorná čerpadla - kalová čerpadla - domácí vodárny - čerpadla pro domácnost - drtiče odpadů - Waste:Master.

Výroba, servis, montáž: -potravinářské stroje a zařízení převážně pro pekárny, pivovary a sladovny.

Prodej: - počítače a příslušenství - notebooky a příslušenství, brašny - komponenty do počítačů - tiskárny, scannery, kopírky - tonery. Nabízíme: - opravy počítačů - čistění tiskáren.

Prodej a servis elektrických lapačů létajícího hmyzu. Prodej náhradních zářivek UVA pro veškeré značky lapačů hmyzu. Návrhy umístění a poradenská činnost. Monitoring létajícího hmyzu a vypracování protokolů záchytů. Měření účinnosti zářivek. Prodej a servis UVC praček vzduchu pro potravinářský průmysl.

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Tomáš Tománek se zaměřuje na návrh, montáž a servis zabezpečovacích, kamerových, docházkových a požárních systémů.

Velkoobchod s obalovým materiálem. Prodej obálek a poštovních tašek, lepících pásek, sáčky, tašky a pytle, fólie, papír, etikety, kartónové krabice, hygienické potřeby.

Firma poskytuje služby spojené s požární ochranou a požární bezpečností staveb. Působíme v rámci celé ČR. Prodej a montáž hasících přístrojů, požárních ucpávek. Kontrola provozuschopnosti hasících přístrojů, požárních klapek a hydrantů. Značení únikových cest.

Společnost KLIMATIKA jknp s.r.o. se zaměřuje na předizolované potrubí a klimatizaci značek Airwell a Panasonic.

Strojírenská výroba: - průmyslová čerpadla - procesní čerpadla - bagrovací, kalová a ponorná kalová čerpadla.

FT Automation s.r.o. se zaměřuje na výrobu automatizovaných celků a výrobních linek.

Zakázková výroba, montáže: - dveřní a vratová technika - posuvné a křídlové brány a dveře - garážová vrata. Dodávka, instalace: - elektromotory, pohony a ovladače značky Hörmann, Beninca, Trido - kovovýroba.

Vakuové zařízení, zvedák stěnových panelů, otočné zařízení na střešní panely, teleskopické rameno k vysokozdvižnému vozíku.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, ...

Výroba, prodej: - mikrotenové sáčky, pytle, folie - reklamní tašky. Sítotisk. Ofsetová tiskárna. - výroba fólií - výroba obalů pro velkoobchod, maloobchod - recyklace odpadových fólií z výroby.

Generální, střední a běžné opravy: - kovoobráběcích strojů - dřevoobráběcích strojů včetně jednoúčelových strojů - prototypů tuzemské i zahraniční výroby.

Výroba: -drátěný program -kovovýroba -výrobky z drátů -ohýbání drátů -svařování drátů. Pronájem nebytových prostor.

Společnost Vysloužil služby s.r.o. se zaměřuje na technické služby prováděné kropicími vozy. Zajistíme vysokotlaké mytí veškerých komunikací, zalévání zeleně, dovoz užitkové i pitné vody do bazénů či na stavbu. Sídlíme v Náměšti na Hané. Naše činnost: - práce kropícími vozy - dovoz užitkové vody - dovoz pitné vody - napouštění bazénů, ...