CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Prodej a dodávka malých čistíren SoftWash, prádelen konceptu Speed Queen. Síť samoobslužných prádelen. V našich velkých pračkách si vyperete cokoliv, co se do Vaší domácí pračky nevejde. Přineste si přikrývky, deky nebo potahy na matrace. Prádelny: - Olomouc, Šmeralova 1122 - koleje G.Svobody - Olomouc, Šmeralova 1090/8 - koleje ...

Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

Výroba, montáž a testování: - stacionární šroubové kompresorové soupravy . - malé pístové kompresory.

GODEM s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy v domácnostech, realizace a servis solárních panelů a mnoho dalšího.

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Distribuce, montáže a komplexní služby: - solární systémy - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - instalatérské práce - topenářské práce - zednické práce.

Tomáš Vidras se zaměřuje na prodej respirátorů a plastových obalů.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Služby, montáž, práce: - solární systémy pro ohřev vody - solární kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - sestavy na klíč - solární systémy pro ohřev 200 l TV, solární systémy pro ohřev 300 l TV, solární systémy pro ohřev TV s přitápěním - akumulační nádrže - úprava vody - úprava pitné vody pomocí mechanických a ...

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

Prodej, bazar - zemědělská a komunální technika - traktory - lisy - sklízecí mlátičky a řezačky - postřikovače - secí stroje. Provozní doba: - pondělí až pátek 7:00 - 15:30.

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu. Půjčovna minibagrů.

SUCHÝ DŮM s.r.o. se zaměřuje na šetrné a efektivní řešení kapilární vzlínavé vlhkosti, plíseň a zatuchlost.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické nářadí.

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Projekce, montáž: - technologie zasněžování - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadel a armatur - technický sníh.

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Prodej náhradních dílů pro stavební a zemědělskou techniku včetně příslušenství: - rychloupínač - zuby, zubové systémy - paletizační vidle - lžíce, lopaty - filtry - pneumatiky - gumové pásy - oleje - podvozkové díly Berco, Linser - skla - demoliční technika (kladiva, drapáky, drtiče, kleště, kompaktory, nůžky na ocel) - ...

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.