CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba - plastové díly a výlisky pro automobilový průmysl

Zakázková výroba - zábradlí - ploty - brány - mříže - krbové nářadí Řemesla, služby - umělecké kovářství

Zakázková výroba, montáž - kuchyně - kancelářský nábytek - školní nábytek (lavice, stoly) - nábytek do ordinací a lékáren - interiérový nábytek, postele, skříně Řemesla, služby - truhlářské práce

Prodej - sedací nábytek - kancelářský nábytek - postele - matrace

Výroba: -plastové bazény. -zastřešení bazénů. -vodoměrné šachty. -plastové jímky, žumpy. -pramice. -domovní čistírny odpadních vod.

Služby: -půjčovna lodí, vodáckého vybavení: -plastové kanoe, kajaky, lodní vaky. Pořádání: -školní vodácké kurzy. Půjčovna lodí Berounka.

Zahradnické služby: -projekce zahrad. -údržba zeleně. -údržba trávníků. -ořezy stromů. -koupací jezírka. -montáž závlah.

Výroba, montáž: -ocelových nádrží. -nerezových nádrží. -kovových konstrukcí. -renovace hliníkových návěsů.

Dodávka, montáž, servis: -plynových kotlů. -regulačních plynových stanic. -měření, regulace topných systémů. -solární systémy. Výstavba: -tlakových stanic. Práce: -plynařské. -revize plynu. -elektromontážní. -elektrorevize.

Dodávka, montáž: -garážová vrata. -závory, vjezdové brány. -kamerové systémy. -elektronické zabezpečovací zařízení. -centrální vysavače. -antény, satelity. E-shop: -pohony vrat.

Výroba, montáž - kovové ploty, zábradlí, mříže - pojízdné brány - kovová vrata - ocelové konstrukce Řemesla, služby - zámečnické práce - svářečské práce

Služby: -vývoj software, -hotové aplikace (cestovní příkazy online, oběh písemnosti v rámci ESVZ, zakázky online) -správa počítačových sítí -servis tiskáren a plotrů HP

Řemesla, služby - obrábění - svařování hliník, nerez, ocel

Servis, opravy: -tiskárny -plotry -monitory

Výroba a opravy kluzných kompozicových ložisek a jejich příslušenství. Ložiska: -axiální -radiální. Výroba na zakázku.

Gravírování štítků Obrábění na CNC frezkách -3 - osá produktivní obráběcí centra -5 - osá obráběcí centra Výroba -prototypové vstřikovací formy -kontrolní šablony a přípravky 3D scanování 3D měření a digitalizece

Výroba, prodej a montáž - mříže rolovací, pevné, nůžkové - brány vjezdové, posuvné, křídlové, kované - garážová vrata sekční, výklopné, rolovací, průmyslové Povrchové úpravy - žárové zinkování Kovovýroba - zámečnictví

Práce: -vstřikování plastů. -broušení, obrábění kovů. -elektrojiskrové obrábění. -výroba přípravků.

Služby: -ekologická likvidace autovraků. -autovrakoviště.

Prodej, servis, opravy: -počítače, notebooky, tablety, mobilní telefony -repasované počítače -webdesign

Kovářský atelier Železný drak Zakázková výroba tradičních i netradičních kovaných výrobků, interiérových i exteriérových kovových objektů převážně uměleckého charakteru, ručně kovaných stylových špěrků z nerezové oceli za použití tradičních kovářských technologií.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce a haly -opláštění stěn -střešní pláště -zateplení -výroba a kompletace zámečnických výrobků -práce na ohraňovacím lisu 125 t v délce 3 m. Autojeřábnické práce AD** 20 T.

Prodej : - odmašťovače - maziva

Soustružnické práce. Obrábění ocelí, barevných kovů a plastů.