CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Kovovýroba: -pásové dopravníky, včetně montáže, náhradní díly -zakázková výroba -bytové doplňky. Prášková lakovna včetně fostátování.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Dodávky a instalace zabezpečovací techniky.

Výroba, prodej: -stojany a držáky na jízdní kola -venkovní i vnitřní použití -řadové stojany -speciální držáky do prodejen kol -stojany na kola s reklamní tabulí -malé stojánky na kola.

Výroba, opravy: -stroje a zařízení -obráběcí stroje. Maloobchod.

Strojírenství. Povrchová ochrana špičkovými materiály: -PA, E-CTFE, ETFE, PVDF, PE, PFA, PPS, FEP, E-FEP, PTFE -"vločkované" materiály -bezrozpouštědlové pryskyřice. -chemická odolnost -pružnost -otěruvzdornost.

Výroba a prodej: -kompletní vybavení interiérů -ložnice -postele -matrace -kancelářský nábytek -PC stoly -kancelářské židle, křesla -dětské pokoje -skříně -sedací soupravy -atypický nábytek (lamino, dýha) -šatny, šatní skříně -kuchyně.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Vedení účetnictví. Prodej: -mobilní telefony -počítačové sestavy -počítačové příslušenství, komponenty.

Výroba šroubových kompresorů: - pojízdné kompresory - stacionární kompresory - lokomotivní kompresory - přenosné kompresory - dílenské kompresory - stavební kompresory. Dodávky kompresorových stanic na klíč. Rekonstrukce rozvodu tlakového vzduchu. Prodej a servis pístových kompresorů. Servis a generální opravy kompresorů Škod a ...

Kovovýroba: -halové konstrukce -průmyslové konstrukce. Ekologický program: -nádrže -kontejnery (1, 5-80m3). Výroba kovolisovaných dílů pro automobilový průmysl. Zámečnické práce na zakázku. Výroba stavebních prvků.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej paruka a příčesků Lanella.

Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.

Výroba, prodej: -obalová technika -fólie -sáčky -potisk. V našem e-shopu najdete průběžné a impulsní svářečky, obalovou techniku, sáčky s eurozávěsem, samolepicí chlopní, vloženým dnem, zipem a další typy. Také vyrábíme sáčky pro dárkové balení s mikulášským, vánočním a velikonočním motivem. Dále nabízíme tepelné tiskárny, které ...

Měření, testování a analýzy ve strojírenství: -měření a seřizování geometrické přesnosti obráběcích strojů -seřizování přesnosti odměřování CNC obráběcích strojů laserinterferometrem -diagnostika obráběcích strojů systémem Ballbar -nezávislá přejímka nových obráběcích strojů -zprávy o technickém stavu obráběcích ...

Komplexní služby v PO a BOZP. Prodej a servis: -hasicí přístroje, hydranty, požární ucpávky, požární klapky atd.

Elektromontážní práce, hromosvody, fotovoltaické elektrárny, revize, projektová a poradentská činnost v oboru. Pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem 20m.

Držitel certifikátu dle ČSN EN ISO 9001:2009. Zemní práce: -kanalizační přípojky -výkopové práce. Zednické práce: -zednické práce všeho druhu. Čištění a údržba tukových lapolů: -vybírání, odvoz a likvidace tuků z tukových lapolů, zbytky jídel. Čištění a údržba komunikací: -pokládání zámkové dlažby -řezání asfaltu. Čištění a ...

Výkup a prodej chladicího a mrazicího zařízení z obchodů s potravinami a restaurací. Nabízíme nové a použité chladící zařízení například lednice, mrazáky, kombinace ( lednice/mrazák) a gastro zařízení.

KOMPRESORY A TLAKOVÁ VZDUCHOTECHNIKA - prodej, servis, poradenství. Kompresory -pístové -šroubové -pojízdné -stacionární – dílenské kompresory UniMaster, SilentMaster, 10+Master, Tandem. Přenosné a pojízdné kompresory – UniMaster, CompactMaster, SuperMaster, Medic-Air, SilentMaster, 10+Master, PetrolMaster, Mobilní Air System. Šroubové ...

Zakázková výroba: -zahradní nábytek -parkový a městský nábytek -školní, kancelářský, dílenský nábytek -grily. -stavební zámečnictví-vrata, branky, oplocení, přístřešky, zábradlí, schody, mříže, závory aj.

Výroba, prodej, poradenství: -kondenzační sušičky na řezivo -odvlhčovače a přístroje na udžení vlhkosti -ventilátory -regulační jednotky do sušáren řeziva -přídavná zařízení k sušárnám řeziva -vlhkoměry dřeva a stavebních materiálů -systémy pro sušení prádla -sušení řeziva ve vlastní kondenzační sušárně. Půjčování odvlhčovačů.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Obrábění kovů. Výroba rotačních součástí. Vrtací a jenoduché frézovací operace na CNC strojích, povrchová úprava součástí. Zakázková výroba pro automobilový průmysl. Držitel ISO 9002.