CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zpracování: -výrobní dokumantace ocelových konstrukcí -opláštění průmyslových budov a ocelových hal -výroba ocelových konstrukcí.

Truhlárna - výroba, prodej kuchyňských linek, zařízení do škol, kancelářský nábytek a vestavěné skříně.

E - shop - svářecí technika - elektro nářadí - zahradní technika - zahradní domky Maloobchod a velkoobchod - elektro nářadí - svářecí technika - zahradní technika - zahradní domky

Čalounictví. Velkoobchod: -kancelářský nábytek -kancelářské židle. Kovovýroba: -nábytkářské dílce. Prodejna: -Plzeň, Družby 19, tel.377265025 -nábytek OFM* -ložnice -postele -matrace -lamelové rošty -kancelářský nábytek.

Truhlářství. Výroba: -masivní nábytek -kuchyňské linky, skříně -kancelářský nábytek -balkony, dřevěné doplňky staveb -dveře, okenice -celodřevěné schodiště.

Truhlářství, podlahářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko řemeslné zpracování dřeva

Poskytuje - vysokorychlostní připojení k internetu - kamerové systémy, EZS, EPS - VOIP. IPTV - servis výpočetní techniky - DVBT, SAT příjem

Jménem společnosti Kovo Zíma bych Vám chtěl nabídnou naše služby v oblasti kovovýroby. Firma Kovo Zíma působí na trhu od roku 2010 a v současné době Vám díky expanzi na další evropské trhy můžeme nabídnout naše služby s vynikajícím poměrem ceny a užitné hodnoty. Naše firma/společnost může nabídnout bohaté zkušenosti v oblastech • svařování ...

CNC obrábění - frézování - soustružení rotační díly Zakázková kovovýroba

Obrábění kovů: -CNC obrábění na zakázku podle dokumentace zákazníka. Zakázková strojní výroba: -CNC soustružení -frézování -zámečnické práce.

Prodej a montáž - návrh osvětlení - svítidla Projekce a montáž - fotovoltaické systémy E-shop - nízkoenergetická svítidla - osvětlení (exteriérové, průmyslové a interiérové) -termografické měření fotovoltaických výroben

Výroba - mycí linky včetně komponentů

Průkazy energetické náročnosti budov Projekce - ústřední vytápění Projekce - vzduchotechnika

Opravy - obráběcí stroje Obrábění kovů Opravy - tvořící stroje Zámečnictví

Oprava, servis: -vulkanizační lisy. Výroba: -přídavná zařízení a díly vulkanizačních lisů.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu

Kovoobrábění: -veškeré třískové obrábění -soustružení -frézování -dělení materiálu -vrtání -svislé obrážení -broušení na kulato, plocho -výroba ozubení -výroba na zakázku.

Zámečnictví. výroba: nerez, černý materiál

Zámečnictví a kovovýroba včetně montáží ocelových konstrukcí. Zakázková výroba: -vrata -schodiště -ploty -kovové brány -nosní ocelové konstrukce.

Dodávka: - schody - schodišťové zábradlí. CNC frézování schodiště.

Nákladní autodoprava do 7 tun truhlářské a výkopové práce montáž potravinářských technologii zemědělská výroba a prodej

Kovovýroba. Průmyslové podlahy. Stavební konstrukce. Stavební zámečnictví.

Autorizovaný prodej: -zemědělská technika značek CLAAS, VÄDERSTAD, KVERNELAND -sklízecí mlátičky a řezačky, traktory, stroje na sklizeň píce, stroje pro orbu, přípravu půdy a setí.