CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Provádíme: -zámečnické práce -údržby strojů a zařizení v závodech a organizacích -opravy bazénů -lepení fólií metodou za studena -svářečské práce.

Výroba odlitků z šedé litiny GG15-25 o rozměrech do 1000x1000mm a hmotnosti do cca 100kg. Strojní litina: -pojezdová kola, řemenice, díly převodovek, čerpadel, zemědělských strojů, kladky, závaží aj. Kamnová litina: -rošty, krbové vložky, díly různých topidel, pláty, rámy, dvířka. Ozdobná litina: -pro městský mobiliář ...

Zpracování dílů pro automobilový průmysl a elektrotechniku. Prodej zemědělské techniky (žací stroje).

Velkoobchod-voda, topení, plyn: -ventily, odvaděče kondenzátu, -vodárenská a plynárenská šoupátka -manometry, mechanické teploměry vč.jímek, -termostatické radiátorové ventily a příslušenství -kulové kohouty závitové (voda, plyn), -bezpřírubové uzavírací klapky -HT odpadní a KG kanalizační PVC, PVC okapové žlaby, drenážní ...

Strojní servis: -broušení válců (automobilový průmysl).

Broušení strojních nožů do délky 2m: -tvrdokov -HSS (šlechtěná ocel) -nástojářská ocel. -nože pro řezačky papíru -hoblovací nože -padací nůžky-klempířské. Soustružení-350x2, 5 m.

Výroba: -ozubení -ozubená kola -kovovýroba.

Kovovýroba. Výroba keramických strojů. Strojní obrábění kovů. Zámečnictví.

Sklenářství: -zasklívací systémy -zasklívání lodžií -zámečnické práce.

Výroba, dodávky, montáže, servis: -zařízení pro elektrárenský a teplárenský průmysl -parní a plynové turbíny -by-passové stanice -parní ventily a klapky -chladiče páry -olejové systémy -odvaděče kondenzátu -potrubní systémy -zařízení pro měření a diagnostiku. Sídlo společnosti: -Šeříková 580, 334 41 Dobřany

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Montáž, prodej, servis. Certifikovaný dodavatel pro Zelená úsporám. Kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, obilí, dřevní odpad - biomasa) o výkonu až do 350 kW značky: -Agromechanika Lhenice -BENEKOVterm -DAKON -GAS KOMPLET a jiné Možno spojit s ohřevem teplé užitkové vody (ekonomicky výhodné) Výhradní zastoupení pro plzeňský a ...

Olio Best - dodává na český i slovenský trh veškeré druhy olejové a mazací techniky. V naší nabídce naleznete širokou škálu produktů olejové a mazací techniky, servisní vybavení, manipulační techniku a vše z oblasti olejového hospodářství Veškeré naše zboží naleznete na stránkách : www.oliobest.cz Pokud nebude obsahem nabídky uspokojena ...

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Lakovací technika: -zařízení lakoven -výstavba lakoven -stříkací technika.

Výroba, montáž, opravy, revize: -jeřáby -zdvihací plošiny -ocelové konstrukce. Práce: -stavební -tesařské -truhlářské.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Výhradní provozovatel systémů SHERLOG SecurityCar pro vyhledávání odcizených vozidel. Tyto zabezpečovací pokrádežové systémy jsou v současnosti považovány za světovou špičku. - dlouhodobá úspěšnost 98% - časově neomezená záruka - významné slevy na pojistném.

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba -živočišná výroba -opravy zemědělských a lesnických strojů.

Prodej náhradních dílů na: -traktory UŘ** I. II. III. -dopravníky DM9* -oběžné shrnovače -pluhy PHX*, PRIVÁT, LEMKEN, KVERNELAND -hřídelová těsnění (gufera), ložiska, klínové řemeny -traktorové přívěsy -vysokotlaké hadice -GO** motorů (ZETOR, AVIA, LIAZ) -pneumatiky, akumulátory.

Prodej, internetový obchod: -dílenské vybavení -zahradní stroje -čerpadla -samolepicí dekorace na zeď.