CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Kovovýroba: -dělení materiálu -svařování -obrábění -lisování.

Opravy: -šicí stroje. Prodej: -dětské kočárky.

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Opravy, prodej: -asynchronní motory do 250 kW -stejnosměrné motory do 350 kW -kalová a oběhová čerpadla.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej, nákup, těžba: - dřevo. Výroba: -palety -bedny -stavební řezivo.

Služby: -slévárna -strojírna -obrábění kovů -svařečské práce -odlitky ze šedé litiny -odlitky z tvárné litiny.

Výroba,montáž,servis,projekce: -vzduchotechnika -klimatizace.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Prodej: -počítače, NT, SW, kancelářská technika. Služby: -servis VT - PC a NT, poradenství IT a telekomunikace

Velkoobchod, maloobchod řemeslnickými potřebami. Dovozce značek: -FRIULSIDER, OSBORN, HARBO, IRWIN, JACK, ULTRA, KNIPEX, MANNESMANN. Distributor značek: -TYROLIT, KLINGSPOR, MAKITA, METABO, NAREX, CARBORUNDUM ELECTRITE, FESTOOL. Sortiment: -brusivo -kartáče -kotevní technika -hmoždinky -vruty -šrouby -matice ...

Výrobníky tepla. Naše společnost přináší zákazníkům výrobky na vysoké technické úrovni, splňující i náročné požadavky složitých technologických procesů. Návrhem a dodávkou zařízení jsme schopni splnit i velmi komplikovaná technická zadání a garantovat tak dlouhodobý a bezproblémový provoz instalovaných zařízení. Využití odpadního ...

Kompletní služby v oblasti průmyslových maziv a kapalin: -autorizovaný distributor maziv BP a Castrol -recyklace olejů a průmyslových kapalin -čištění chladicích okruhů a vstřikovacích forem -filtrace olejů, odstraňování vody z olejů -evidence a plánování údržby strojů -rozbory olejů a maziv, mikroanalýzy.

Rozsah námi prováděných prací: -zednické práce -zámečnické práce -tesařské práce -sádrokarton -pokrývačské práce -kazetové podhledy -klempířské práce -plastová okna -obkladačské práce -střešní okna -zemní a výkopové práce -zasklívání -vodoinstalační práce -zateplení staveb -elektroinstalační práce.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Stavební zámečnictví, montáže a ocelové konstrukce. Zabýváme se výrobou a montáží vrat, bran, garážových vrat, nejrůznějších ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, kovaných a ozdobných prvků šitých na míru Vašemu přání.

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika. Hardware, HW** včetně modernizace: -počítače PC** COMPAQ, UNISYS, MONSOON, IBM* -notebooky COMPAQ, TOSHIBA, LEO*, IBM*, CHICONY, TWIN HEAD -tiskárny EPSON, CANON, HEWLETT PACKARD, STAR, OKI*, KYOCERA. Software, SW**: -ekonomický jednoduché a podvojné účetnictví ...

Zámečnictví. Zakázková výroba: -dopravníky, dopravní systémy -schodišťové komplety a bezpečnostní madla -krycí a dekorativní stavební prvky -venkovní a vnitřní orientační systémy (směrovky, orientační tabule, firemní štíty, vývěsní skříňky) -užitkové prvky (pracovní stoly, police, rámy, atypické dřezy, digestoře, ...

Maloobchod, prodej zařízení na úpravu vody: -změkčovací filtry -filtry nečistot -dávkovací čerpadla.

Služby: -soustružení -frézování -broušení -honování -dělení materiálu -lisování -ohraňování -svařování -pálení plazmou -povrchové úpravy stříkáním, komaxitem, zinkováním -montáže. Výroba: -vývěvy pro dojící zařízení -vodní čerpadla -válcové šrotovníky -fekální vozidla -zámečnické výrobky -výroba ...