CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.Cílem je uvedení BOZP a PO ve firmě do stavu požadovaného legislativou. Zpracujeme vše potřebné pro bezpečnost práce a požární ochranu ve vaší společnosti.

Dodávky, prodej: - ofsetové s tiskové stroje - archové sítotiskové stroje - digitální tiskové stroje - měřicí a kalibrační přístroje - náhradní díly. Opravy, servis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vrtací soupravy

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Zámečnictví: -zámečnická pohotovost -otevírání aut, bytů -výroba klíčů dle zámků.

Opravy a montáže vah. Prodej, opravy, servis: -váhy.

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Internetový prodej: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -telefony -výpočetní technika -nářadí -zahradní potřeby.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Drátěný program: -prezentační stojany -prodejní stojany -regály. Prášková lakovna. Lakovací technika. Volná kapacita: -na vystřihování -ohraňování plechových dílů.

Kompletní dodávka, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajištění projektové dokumentace.

Stavební a montážní práce: -výroba schodišť, vrat, bran a pohonů -pokládky dlažeb i obkladů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Prodej: -náhradní díly -brzdové obložení, kotouče, čelisti, destičky -náhradní díly palivových soustav -osvětlení vozidel, autoelektrika -filtry, oleje a provozní kapaliny -autopříslušenství, nástroje, nářadí -spojovací materiál -ochranné oděvy a pracovní pomůcky -karosářské díly -tlumiče, spojky, silentbloky, výfuky.

Opravy, servis: -kancelářská technika -psací stroje elektronické a mechanické -kopírovací stroje -renovace CARTRIGE -servis tiskáren, pokladen. Prodej: -spotřební zboží do kancelářské techniky -kopírky -faxy -tiskárny -pokladny.

Výroba: -CD obaly -čtyřbarevný tisk -výseky do B1 -laminace -horká ražba -kašírování -knihvazárna, vázání knih.

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.