CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Povrchová úprava kovů. Zastoupení pro ČR a SR SGS TOOL COMPANY, USA.

Firma nabízí realizaci smaltovaných obkladů v architektuře a smaltované výrobky určené pro průmyslové a reklamní využití.

Práce: -broušení a leštění kovů -stavební zámečnictví -kovářské. Kusová zámečnická výroba dle požadavků zákazníka, prodej: -kovové konstrukce, vazníky, poklopy, kovová okna a dveře, plotové dílce, garážová vrata, zábradlí, pevnostní i ozdobné mříže, žebříky, kovový nábytek, výkladce, přímá i točitá schodiště, ...

Práce, výstavba, služby: - zemní - ruční výkopové - pokládka dlažby - řezání asfaltu, betonu - vodovodní, kanalizační řady - přistavení, odvoz kontejnerů - zametání chodníků, komunikací.

Činnost: - kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) - zpracování dokumentace PO a BOZP - revize požárního zařízení. Prodej: - hasicí přístroje.

Dodávka, prodej: -profesionální mycí technika

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika Služby: - tvorba software na zakázku - webdesign - projektování a realizace sítí

Autorizovaný prodej a a servis zahradní, lesní a komunální techniky, Provádíme záruční i pozáruční opravy -Opravy rotačních sekaček všech značek

Výroba: -výmeníky tepla -výparníky a topení pro klimatizace osobních automobilů.

Služby: -oblast BOZP a PO -realitní činnost

Komplexní úklidové služby: -čištění koberců a čalounění -úklid bytů, kanceláří, ordinací, skladových prostor. Půjčovna: -stroje na čištění koberců. Prodej: -ekologické vysavače.

Velkoobchod, distribuce a prodej: - součástky pro stroje průmyslové výroby - materiál k obuvnickému průmyslu.

Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. -sluneční kolektory. -plastové absorbéry pro ohřev bazénové vody. -kotle na tuhá paliva. -plynové kotle.

Kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání Výroba - ozubená kola

Výroba: - automobilové a železniční komponenty

Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika -příslušenství -mobilní telefony -opravy a údržba internetové sítě.

Servis a prodej: -zahradní technika značky OLEO-MAC, JONSERED, HOMELITE, CASTOR, ALPINA, RASER, HARRY, OSIP, HECHT -motory BRIGGS & STRATTON, TECUMSECH.

Zabezpečení majetku a osob. Dodávka a montáž - kamerové a elektronické zabezpečení objektů - kontrola vstupu, biometrické čtečky, - komunikační systémy, videotelefony, ozvučení objektů - bezpečnostní systémy ROKONET, DSC, PARADOX, GALAXY - kamery profesionální, analogové i IP technologie, skryté, termovizní, s nočním viděním s ...