CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Nákup, prodej: - použité obráběcí, tvářecí stroje: - frézy, brusky, soustruhy.

Půjčovna, zapůjčení: - čistící stroje, technika Kärcher: - stroje na čištění koberců, čalounění - parní čistič.

Výroba ocelových konstrukcí na zakázku.

Projekční kancelář: -projektování pozemních staveb. Stavební činnost Inženýrská činnost Ochrana majetku

Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Vývoj, výroba, prodej, instalace: - tepelná čerpadla - měřící a regulační technika - technika pro vzduchotechniku.

-Specializovaný maloobchod -Zprostředkování služeb

Prodej a servis: -ruční nízkozdvižné hydraulické paletizační vozíky nové-záruční oprava -pronájem vozíků po dohodě -modernizace vozíků dle přání. Zámečnické práce.

Výroba - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky rudly, kolečka, vozíky - prodejní stojany (návrhy podle zákazníka) - výroba drátěných boxů GITTERBOXŮ

BUZULUK a.s. je tvořen dvěma divizemi Divize gumárenských strojů Obor výroby: techonologie pro gumárenský a pneumatikárénský průmysl Divize pístních kroužků Obor výroby: pístní a těsnící kroužky, odlitky a obráběné odlitky Buzuluk se stále věnuje také výrobě tradiční umělecké litiny značky Horowitz.

Vyrábíme nerezová zařízení: -gastrotechnika, výčepní, chladicí, mrazicí a mycí stoly, pípy, digestoře, režony, rošty, inframosty, barmanské stoly, vitríny, gastronábytek, zařízení pro Fast Food, výdeje pro stravovací zařízení. Teplé vany, zásobníky talířů, gastrotechnika Provádíme projekty, montáž, servis. Odběrateli jsou ...

Kverneland Group je jedním z největších výrobců zemědělské závěsné techniky na světě. Máme výrobní závody ve více než 10 zemích světa a v České republice patříme k nejvýznamnějším společnostem na trhu. Naší hlavní činností je dovoz a prodej zemědělských, komunálních a lesnických strojů značek KVERNELAND, VICON, HATZENBICHLER, McCONNEL, ...

Maloobchod, prodej, hutní materiál: -ocelové plechy -pozinkované plechy -trapézové plechy -plochá ocel -úhelníky -ocelové svitky -pásky -ocelové trubky -svařované profily -betonářská ocel -armovací sítě -ocelové nosníky U, I, IPE, HEA, HEB.

Výroba: -pružiny pro automobilový průmysl - napínáky klínových řemenů -lisované a svařované dílů -pružinové závěsy.

Balíci služby a kompletace, logistika a skladování, správa a údržba budov, elektromontážní práce, zámečnícka výroba, minipivovar Všerad.

Výroba: -vlnité lepenky -kartonáže z vlnitých lepenek.

Výroba kovových komponentů a součástek pro automobilový průmysl, komponenty do interiérových a venkovních klimatizačních jednotek a LCD a plazmových televizorů - kryty elektronických řídících systémů pro airbagy - součástky do autosedaček a bezpečnostních pásů - kryty televizorů - kryty pro kazetové typy klimatizačních jednotek.

Projektové dokumentace technických zařízení, technologických celků, vzduchotechniky - výrobní technologie - strojní zařízení - vzduchotechnika - odprášení i větrání a klimatizace - vytápění klasickými zdroji (pevná fosilní paliva, plyn - vnitřní rozvody tepla, vody a kanalizace - regulace a měření.

Půjčovna lodí a raftů na Berounce - lodě, rafty, kajaky, - pádla - plovocí vesty

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Broušení: -nářadí pro kovoobrobny a truhlárny -zahradní nářadí -brusle a jiné.

Prodej vozidel a náhradních dílů ND**: -traktory -zemědělské stroje pluhy, kombinátory, kultivátory, secí stroje, rotační sekačky, obraceče, samosběrné vozy, kombajny, mačkače, řezačky -nákladní automobily, přívěsy, návěsy -obložení brzdových čelistí -brzdové systémy -lamely, tlumiče -náhony tachografů a rychloměrů ...