CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Interní audity - audity ověřování systému jakosti Svářečský dozor, kontrola, certifikace, školení Sváření

Prodej - náhradní díly na zemědělské stroje

Sterilizace - zdravotnické prostředky

Výroba - králíkárny - klece výstavní, drátěné klece pro chov brojlerových králíků, pro psy - drobné potřeby pro chovatele - zásobníky, seníky

Prodej - pneumatiky Autoklempířské práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - diagnostika a opravy motorů - opravy brzd, podvozků a tlumičů - výměna olejů - příprava na STK Pneuservis - demontáž a montáž pneumatiky - vyvažování kol Ruční mytí automobilů E - shop ...

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Opravy - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

Servis - automobily Servis - zemědělské stroje

Prodej - zemědělské stroje

Stopr, s.r.o. se zaměřuje na lesnické služby, dřevařskou činnost, stavební práce, technickou činnost a poskytuje ubytování v apartmánech.

Prodej - náhradní díly na vozidla AGM, VARIANT, MAGMA, ALFICAR

Smluvní prodejce firmy STIHL. Prodej, servis: -motorové a elektrické pily -křovinořezy -nůžky na živý plot -tlakové čističe -vrtná zařízení -řezací hlavice -sekačky na trávu -drtiče zahradního odpadu.

Ostření, broušení: -nářadí -nástroje -frézy.

Montáž, maloobchod, prodej: -ústředny PANASONIC ALCATEL s ISDN rozhraním s možností videokomunikace optické kabeláže -zabezpečovací zařízení -EPS -požární signalizace. Montáž, servis, revize: -kopírovací technika MINOLTA -koncové zařízení telefonní techniky -fax, záznamník -domácí telefon -systém EUROTEL GSM, PAEGAS -státní ...

Výroba: -knihařské stroje -oklepávací lisy -hladící lisy.

Internetový obchod s nábytkem. Nabízíme: -kuchyně -ložnice -obývací a dětské pokoje -pracovny -jídelny -předsíně a další bytové doplňky -hračky -sport.

Dodáváme: -zařízení pro povrchové úpravy -předúprava povrchu, odmašťovací linky a kataforézní lakovny. Zajišťujeme: -řezné a lisovací emulze WEDOLIT -obchod, servis pro plastové systémy + GF+, UF moduly MICRODYN-NADIR.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -hardware, software -telekomunikační technika. -servis výpočetní techniky -videopráce Fotografické stužby.

Výroba, e-shop: - hračky - společenské hry - soubory her - puzzle - domino - šachy - hrací kostky - razítka - magnetky - létající talíře - figurky - stavebnice. Výroba: - papírové obaly - kartonové obaly, kartony.

Montáž satelitů. Prodej: -lednice, -pračky, -sporáky, -vysavače.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny, kopírky - software - mobilní telefony, digitální fotoaparáty Připojení k internetu

Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje Prodej: - zbraně a střelivo - lovecké potřeby

Prodej: -demoliční a bourací stroje: - hydraulická kladiva, - hydraulické drtiče železobetonu, - drtiče - pulverizátory, - demoliční nůžky, - demoliční drapáky, - hutnící pěch, - vibrační beranidlo, - drtíčí lžíce, - hladinoměry.