CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, prodej: -peletovací lisy -dřevěné pelety -kotle a kamna -hořáky na tuhá paliva RETORTA.

Prodej: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny a multifunkční stroje -skartovací stroje HSM -velkoobjemové kopírování -veškerý kancelářský sortiment. Služby: -servisní služby přímo u zákazníků -prodej kancelářských potřeb -půjčovna - kopírovací stroje krátkodobě i dlouhodobě -leasing, splátky a pronájem kopírovací techniky

Oprava, servis: -turbíny -energetická zařízení Výroba: -náhradní díly pro energetiku

Podnikání v obchodu s lékařskými nástroji. V katalogu naleznete výrobky pro: - kardio a vascular - endoskopii a gynekologii - chirurgii - mikro a neuro chirurgii - ORL a oční - pedikůru a dermatologii - urologii a rektum.

Vacu CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu, údržbu a servis přístrojů VACUSHAPE pro tvarování postavy.

RS klima s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací.

Maloobchodní prodej, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty -repasovaná výpočetní technika.

Služby: -servis bílé techniky -značky: WHIRLPOOL, LG, HAIER, ARISTON - INDESIT, THOMSON, EUROTECH, ARDO, ELECCTROLUX, AEG, ZANUSSI -prodej spotřebičů WHIRLPOOL.

Strojírenská výroba a montáž dílců pro automobilový průmysl: - tělesa a kotevní destičky pro Common Rail - řazení Transit a Galaxy - díly pro řídící systémy - odlučovače oleje - hliníkové díly

Dodávka, výroba, montáž, revize, opravy: -chladicí a mrazicí technologie -klimatizací.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.

Velkoobchod, e-shop: -náhradní díly v oblasti zemědělství -nákladní dopravní technika. Zajišťujeme: -drobné, celkové generální opravy pro tuto techniku. Nabízíme: -zemědělské přívěsy a návěsy -závěsná oka -náhradní díly na nápravy -listová pera na zemědělské přívěsy, autovleky, návěsy -náhradní díly na žací travní lišty, rozmetadla, ...

Služby: - odjehlování - hrubé broušení, jemné broušení - zaoblení hran - leštění - odstranění okují - kuličkování dílců. Dodávka, prodej: - omílací prostředky - omílací stroje - použité stroje, zařízení

Prodej, e-shop: - skleněné soudky a lahve - dubové a akátové soudky - dřevěné police a dekorace - lahve - potřeby pro paliče - pípy.

Automatizační technika - vývoj a výroba ručních vlhkoměrů na dřevo - zabezpečovací systémy - měřící systémy v sušárnách řeziva - poloautomatické i automatické regulačních jednotky pro sušárny řeziva

Zvedací zařízení Autolift. Montáž: -zvedací zařízení -zabezpečení vozidel Construct -tažné zařízení -výfuky. Pneuservis: -osobní automobily -pneumatiky značky Barum, BF Googrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Hankook, Heidenau, Kumho, Maxxis, Michelin, Mitas, Nexen, Pirelli, Toyo. Náhradní díly: -osobní ...

Zemědělství, zemědělská technika, poradenství - zemědělské služby - lisování biomasy do obřích hranatých balíků a svoz. - dovoz použité zemědělské techniky ze zahraničí, především z Velké Británie, Německa, Francie a USA.

Výroba, služby: -přestavba vozidel na pohřební vozy -výroba pohřebních vozidel, pohřební limuzíny -přestavby nových vozidel - Mercedes, Fiat, Peugeot, Volkswagen -úpravy vozidel -prodej hřbitovní techniky

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

Velkoobchod, maloobchod: -řetězová kola -ozubená kola -kuželová soukolí -ozubené řemenice -převodovky a elektrické motory -mechanické zvedáky Speciální díly jsou vyráběny na základě požadavků zákazníků.

Instalace, montáž, oprava, servis: -zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

Výroba: -kované květináče