CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej, servis, poradenství: -prodej veškeré výpočetní techniky - počítačů, notebooků, serveru, periferií, síťových prvků, softwaru, spotřebního materiálu atd. -záruční a pozáruční servis výpočetní techniky - mimo jiné jsme servisním střediskem PC Lynx, -návrh, řešení, realizace a správa počítačových sítí a systémů.

Kovářství. Podkovářství. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů.

činnost: - konstrukce lisovacích nástrojů pro plošné tváření plechových dílů

Služby: -opravy motorů -ZETOR UŘ I, II, III, Crystal UŘ II, UŘ IV -PERKINS (bagr) -IFA E512, E514 -DEUTSCH -opravy bloků motorů -opravy hlav motorů

Prodej: -elektrické vyvíječe páry Typy: -Mega 1, 2 o kapacitě 6-12 a 15-25kg páry/h -typ 457 o kapacitě 25-69kg páry/h -typ 457/2 o kapacitě 80-130kg páry/h. Filtry pro odželeznení a změkčení vody.

Výroba, prodej: -membrány TAMI -ultrafiltrace -mikrofiltrace -odstředivky -pásové filtry.

Výroba: zakázková výroba - nábytek - interiéry - obývací pokoje - ložnice - komerční prostory - interiérové dveře - dětské pokoje - šatny Komplexní vybavení Vzorková prodejna: Komenského 5/119 tel./fax: 566 521 771, 736 484 768 Veletržní 50 170 00 Praha 7 tel: 736 484 767

Marián Gaabriel Mikulášových se zaměřuje na vývoj, výrobu, prodej a servis zdravotnické techniky.

Prodej zemědělských strojů a náhradních dílů: - rotační žací stroje za traktor - tažné postřikovače - rozmetadla hnojiv - veškeré náhradní díly na postřikovače GAMA, JARMET, Skotárek, Pilmet, TADLEN, Agromet. - nože a rotačky.

Prodej: -nová i použitá zemědělská technika.

Služby: -servis výpočetní a kancelářské techniky.

Výroba, prodej, montáž: -tažná zařízení pro osobní a užitková vozidla. Stálým odběratelům poskytujeme množstevní slevy.

Manipulační technika Prodej, servis: - paletizační vozíky, - manipulační technika. Výroba tlakových hadic. Sídlo: Františky Stránecké 935/23, 594 01, Velké Meziříčí

Kamenná prodejna, sídlo Praha. Poskytování: -software -poradenství v oblasti hardware a software. Eshop: -počítače -bluetooth zařízení -čtečky čárových kódů -datová média -digitální foto a video -igitální vysílání -doplňky k PC -grafické karty -GSM -kabely pro PC -mechaniky -monitory -MP3 -Multimedia -navigační ...

Jeřáby Demag Vysočina. Autojeřáb Demag AC70, slevy až 40%, nosnost 37t, výška 60m, dosah 40m.

Oprava: -vodní čerpadla -domácí vodárny -ponorná čerpadla -kalová čerpadla -komerční vodní čerpadla(typ SVA, V-1-D, V-1-K, CVX, AL 32 a podobně).

Prodej, montáž: -ELC -bezpečnostní elektronika -telekomunikace -montáž, servis -strukturovaná kabeláž pro PC net.

Prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -ložiska -klínové řemeny -spojovací materiál -olejové a vzduchové filtry -pneumatiky -žárovky -akumulátory VARTA.

Výroba, prodej: - zemědělská technika - dopravní technika - návěsy a přívěsy - přepravníky zvířat - dopravní systémy - rozmetadla.

Montáž a servis: -chladící a dojící technika. Maloobchod: -náhradní díly.