CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Montáž a servis: -chladící a dojící technika. Maloobchod: -náhradní díly.

Komplexní dodávky: -zařízení pro nápojový průmysl -universální myčka láhví -vstřikovací stroje -etiketovací a balicí stroje -změkčovací filtry a filtry na víno. Pobočka: -566531225 Tišnovská 366, Velká Bíteš.

Prodej: -výpočetní technika -sítě, telekomunikace, elektronika, multimédia.

Maloobchod: -dodávky gastrotechnologie pro hotely, restaurace, rychlá občerstvení, pivnice, bary, školní jídelny, podnikové jídelny, vývařovny, výrobny, kavárny, pizzerie, nápojových technologií pro pitný režim, bufety, sportovní stadiony, steak restauranty, herny, coffee breaky.

Služby: -opravy šicích strojů -pozáruční servis. Maloobchod: -šicí stroje -značky Bernina, Pfaff, Bobin, Husquarna-Wiking.

Prodej nové i použité: -malotraktory -náhradní díly pro zahradní traktory Vykoupení: -ojeté travní traktory.

Prodej, servis, leasing: -osobní a užitkové vozy CITROEN. Záruční a pozáruční servis. Služby: -auto opravy pro osobní i užitkové automobily -karosařské pro osobní i užitkové automobily -na rovnací stolici. Měření: -emise -emise dieselových motorů. Pneuservis. Prodej: -náhradní ...

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

TrunkBros s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku BIO brček pro restaurace, bary a hotely.

Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky. -barevné digitální systémy -digitální systémy -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje -notebooky -faxy -malé multifunkční laserové zařízení, které může obsahovat kopírku, fax, tiskárnu a skener v jednom -psací stroje -skartovačky, skartovačka -řezačky, řezačka -vazby.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Agrobazar Prodej, maloobchod, vlkoobchod: - použité zemědělské a manipulační techniky

Prodej: -zemědělské stroje -náhradní díly.

Prodej značkové spotřební elektroniky, elektrospotřebičů a výpočetní techniky: - vestavné spotřebiče - TV, audio, video - foto - kancelářská technika - počítače.

Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...

Haly Rossí s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, stavbu, montáž a demontáž ocelových hal a konstrukcí.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Projekční činnost: -kompresorové a vakuové stanice -dimenzování zdrojové části -návrh úpravy tlakového vzduchu -dispoziční řešení a potrubní rozvody -optimalizace stávající tlakovzdušné sítě -návrh automaticky řízené vzduchotechniky kompresorových stanic. Dodavatelská činnost: -kompresory šroubové - pístové, olejové - bezolejové, ...

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

PROMBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírových a lepenkových obalů a reklamních předmětů, puzzle, pexesa a hracích karet.

Prodej nástrojů na dřevoobrábění: - pilové kotouče - roztřískovače - frézy s otvorem - stopkové frézy - vrtáky - nože a výměnné destičky - upínací systémy.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.