CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Dodávka: - stroje pro obalový průmysl - převíječky stretch fólií - extrudery pro výrobu bublinkových fólií - automaty pro výrobu LDPE a PP sáčků - kartonážní stroje - sešívačky kartonů - řezačky papírových dutinek Výroba: - dvouvrstvá vlnitá lepenka (role i archy) - stretch fólie ruční i strojní Prodej: ...

Prodej: - gastronomické zařízení, pronájem nemovitostí, nejlevňejší brambory na trhu, prodej pro hotely a restaurace.

Prodej a servis nástrojů pro CNC obrábění. Poradenství - více jak 25 let zkušeností v oboru vrtání, závitování, soustružení, frézování a vyvrtávání. - autorizovaný zástupce v ČR pro značky WALTER, TAEGUTEC, Pilana Karbid a DORMER - jediný oficiální zástupce v ČR pro značky VANUT, UKK, TDC MANIGLEY a SILMAX, - autorizovaný prodejce v ČR pro ...

Kovovýroba: - obrábění na strojích CNC - odlitky - výkovky včetně jejich zajištění. - opracování odlitků a výkovků na CNC strojích do velikosti cca 2000 mm.

Frézařské práce, frézování libovolného tvaru kovových i nekovových mat., vrtání otvorů na plochých i kulatých součástech, frézování klínů, lišt, rybin, různých vybrání apod. Zhotovení drážkových hřídelů, typizovaných i speciálnich rozměrů, zhotovení drážek, dále tzv. tisícihranů, zubů libovolných rozměrů a úhlů na hřídelích i na čelech průměrů. ...

Výroba, servis: - lékařské elektrotechniky - pulsní Oximetr - měření kyslíkové saturace - měření tepové frekvence - kardiomonitory - centrální monitory na bázi PC - externí kardiostimulátory - infúzní pumpy a dávkovače - pulsní oximetry - defibrilátory - odsávačky - ultrazvukové čističky - saturační senzory - spotřební materiál.

Vývoj, konstrukce, výroba, montáž, oživení, záruční i pozáruční servis jednoúčelových strojů a zařízení v tuzemsku i v zahraničí: - zařízení na výrobu barevných obrazovek a jejich regeneraci - poloautomaty na tvrdé pájení - drátové řezačky pro polovodičové a fotovoltaické aplikace - stroje, zařízení pro mikroelektronický ...

Prodej: - vojenský materiál (stany, výstroje, technika, nářadí, maskovácí sítě, protichemická výstroj, zdravotní materiál).

Dodávka, montáž, správa: - kamerové systémy - zabezpečovací a docházkové systémy Prodej, montáž: - zálohovací a multimediální servery Synology, QNAP Prodej, oprava, servis: - počítače - notebooky, tablety, smartphony - monitory, tiskárny

Výroba, zpracování: - formy pro sklářský průmysl - pryžové ventily pro abrasivní materiály - laboratorní přístroje - detekce plynu a par. Kovoobrábění. Nástrojárna.

Nákladní doprava. Technické služby obce. Zemní a výkopové práce. Zednické práce.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Maloobchod, prodej, opravy, servis: - zahradní technika, mechanizace Dakr - Panter - sekačky, mulčovačeTekton - stavebnice RZS - rozmetače, rozmetadla hnojiv a soli. Sídlo firmy: - Hranice, Třída Československé armády 210.

Prodej, e-shop: - pracovní ochranné pomůcky - elektrické, ruční, pneumatické nářadí - zahradní technika - diamantové kotouče - pracovní světla - výroba pilových pásů.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Opravy - autoklimatizace - chladničky - mrazničky

Komplexní služby v CNC obrábění: - Prodej obráběcích strojů - Servis obráběcích strojů - Dodávky náhradních dílů - Střední a generální opravy obráběcích strojů - Školení obsluhy a programování Obráběcí stroje YCM, ACCUWAY, FORCE ONE: - vertikální obráběcí centra - pětiosá obráběcí centra - portálová obráběcí centra - ...

Dřevovýroba: - překližkové bedny - atypické palety - paletový nábytek.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, servis: - čerpadla - armatury - kulové kohouty - manometry, hadice - ložiska a příslušenství - komponenty pro lineární pohyby - ložisková maziva a mazací systémy - diagnostika ložisek a zařízení - průmyslové těsnící prvky - převodové řemeny a příslušenství - pryžové pružiny - silenbloky - ...

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.