CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Služby: - údržba a oprava silnic - čištění ploch a komunikací - dopravní značení - zimní údržba komunikací

- Poskytujeme kompletní a profesionální služby v oblasti bezpečnosti práce, ochrany zdraví při práci, hygieny práce a požární ochrany. Naše firma má v těchto oblastech dlouholeté zkušenosti a požadovanou odbornou způsobilost. Naše služby poskytujeme řadu let a zaručujeme kvalitu a odbornost prováděných prací. Svou činnost orientujeme převážně na ...

Prodej, nákup: -jednovřetenové, vícevřetenové soustružnické automaty. Výkup: -nepotřebné nadnormativní zásoby. Zprostředkování: -zajištění výroby ozubených kol do průměru 2800mm. Služba: -řešení pohledávek.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Dodávka - klínové a ozubené řemeny - ložiska

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - bytový nábytek, interiérový nábytek: - vestavné skříně včetně grafoskla - masivní dveře - dveře SOLODOOR - kuchyně, kuchyňské linky na míru včetně 3D návrhů - kancelářský nábytek.

Servis, oprava, montáž: - měřící a regulační technika - speciální kabely - kabelové žlaby. Prodej: - měřící a regulační technika. Služby: - projektová činnost v oblasti SŘTP a elektro - dodávka, montáže SŘTP a elektro - zpracovaní aplikačního software.

Výroba rozvaděčů. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál - měřící a regulační technika, MaR - svítidla. Výroba - rozvaděče. Montáž: - řídící systémy pro průmyslovou automatizaci - trafostanice.

Zámečnické práce. Zámečnictví. Repase, repasování, modernizace: - stroje - pohony, převody či mechanismy.

Přívěsy, návěsy, nástavby. Výroba, prodej, konstrukce, projekty, poradenství: - přepravní technika - náhradní díly přívěsů, návěsů a nástaveb. Zastoupení AL-KO, KNOTT, AGADOS.

Prodej: -Solární systémy -Zásobníkové ohřívače -Peletkové kotle -Peletky -LED svítidla.

Servis: - rotační, turbomolekulární a ostatní vývěvy Pfeiffer Vacuum - naprašovací a napařovací zařízení Balzers, Pfeiffer Vacuum, UNAXIS aj. - vakuové ventily atd. Prodej: - celý sortiment vakuových zařízení firem Pfeiffer Vacuum, VAT a HSR

Výroba: -speciální materiály, komponenty a systémy v průmyslových odvětvích. Vyrábíme pro průmysl farmaceutický, automobilový, domácí spotřebiče, solární energii. Na trhu máme zaspouní ve všech zemích světa.

Síť elektro Euronics. Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče: - pračky, sušičky myčky, ledničky, mrazničky, sporáky - drobné kuchyňské spotřebiče - malé spotřebiče - fény, kulmy, holící strojky, vysavače, žehličky - elektronika - televize - výpočetní technika a příslušenství - fotoaparáty, kamery - ...

Stavební firma. Stavební práce. Prodej: - kancelářská technika: - kopírky, faxy, tiskárny, skenery, scanery, multifunkční zařízení.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Prodej, e-shop: - kmenové pilové pásy - diamantové kotouče - lamelové kotouče - příslušenství

Výroba, práce, řemeslo: - zpracování plechů na CNC strojích - řezání laserem - vysekávání, nýtování, děrování plechů - lisování plechů.

Prodej, e-shop: - tiskárny, velkoplošné tiskárny - skenery, projektory - příslušenství pro tiskárny, projektory - tonery - papíry do tiskárny.