CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Čerpací stanice Shell. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - oleje a maziva. Sídlo společnosti: - Praha 4 - Krč, Antala Staška 2027/79.

Truhlářské a stolařské práce Elektroinstalační práce Revize - hromosvody Montáž - centrální vysavače - vzduchotechnická zařízení

Kovovýroba, kovoobrábění. Zakázková výroba: -ozubená kola s přímým ozubením do průměru 40, do modulu 1 -hliníkové hřídelky přesné s tolerancí 1, 5 tisícin milimetru -strojírenské, strojní součásti. Montáž: -celky, podskupiny.

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače ESCOM - televizní karty - scannery, modemy - textové editory. Softwarové poradenství.

Výroba: - poštovní schránky, emblémy - domovní štítky.

Výroba: - vysokotlaké agregáty PETO pro využití ve stavebnictví, průmyslu.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy - ruční nářadí.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy - ruční nářadí.

Výroba, montáž: - technologická zařízení pro chemický, potravinářský průmysl a energetiku - pro zákazníky z oblasti zpracovatelského průmyslu konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu apod. - pro výstavbu v energetickém průmyslu kusové dodávky - technologické celky pro čistírny odpadních vod v ČR i ...

Velkoobchod, prodej: - Lubrifilm motor PREVENTIVE, ACTIVE, motor LEAK STOPER - všechny produkty firmy LUBRIFILM - spolehlivý chod Vašeho motoru.

Velkoobchod, prodej, servis, poradenství: - motosalon HONDA - moto příslušenství - motocykly KYMCO - přilby - čtyřkolky - kufry na motocykly - bazar motocyklů - skútry - sněhové frézy - zahradní technika.

Zednické práce a výstavba. Podlahářské a pokrývačské práce. Obnovitelné zdroje. Zařízení budov.

Výroba, zpracování: -obalů, obaly z pěnového polystyrénu, pěnového polypropylénu.

Výroba: - stavební ocelové konstrukce (příhradové nosníky a vazníky, dopravníkové mosty, osvětlovací stožáry, haly, jízdárny) - schodiště, zábradlí, plošiny, obslužné lávky - palety, regály, kontejnery, nádoby na odpad.

Elektroerozivní obrábění (hloubení) kovů.

Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba: - soustružené dřevěné díly pro nábytkáře (úchytky, dřevěná schodiště). Řemeslnické práce: - soustružnické práce.

Dodávka: - klimatizační zařízení - vzduchotechnika

Poskytuje - technické služby Zemní a výkopové práce - terénní práce - výkopy základů staveb a inženýrských sítí Přípravné a dokončovací stavební práce Úprava - toky

- opravy hlav válců - sportovní úpravy motorů, hlav válců a vačkových hřídelí - výroba prototypových dílů - CNC obrábění

Výroba, prodej: - elektrické teplovzdušné agregáty - plynové teplovzdušné agregáty - teplovzdušné agregáty na vyjeté oleje - svařovací technika - katrové, okružní a pásové pily. Kovovýroba: - výroba ozdobných svícnů a stojanů (svícny, stojany). Půjčovna, půjčování: - teplovzdušné agregáty, topící agregáty (vytápění, topení).

Maloobchod, prodej: - obráběcí stroje - tvářecí stroje. Oceňování, odhad: - stroje a zařízení - znalecké posudky.

Zvonařský ateliér. Zvonařská dílna. Zvonařství. Umělecký řemeslník - zvonař. Výroba, projekce, posudky: - zvony - zvonové stolice - technické příslušenství ke zvonům.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - vrtací, sekací a bourací kladiva - lešení, žebříky - brusky - řezačky - sekačky - křovinořezy. Služby: - řezání a vrtání v železobetonu, betonu a zdivu v různých profilech a rozměrech - chemické kotvení - protipožární ucpávky Hilti. Pronájem: - stavební ...