CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Prodej, výroba a vývoj: - bezmotorová i motorová rogala, výroba, opravy, repase - závěsné kluzáky, výroba, kompletní servis a technické prohlídky - rogala prodej - náhradní díly pro závěsné kluzáky výroba - kompozitové díly na zakázku, poradenství v oblasti závěsného létání. Škola létání: - létání na závěsném kluzáku rogalo ...

Služby: - poradenství - školení prodejních dovedností - lektor. Komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Školení první pomoci a další.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekce výbuchu plynu - detekce toxických plynů - napájecí zdroje - hořlavé a CO - stacionární detektory úniku plynu - přenosné detekční přístroje.

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - somelierské potřeby pro vinaře ( oteviráky, chladiče na láhve - dekorované nápojové sklenice RASTAL pro pivovary a ostatní výrobce nápojů - zakázkově potištěné slunečníky ( od 3 metrů ) pro restaurace - pivní papírové podtácky.

Obrábění kovů, kovovýroba, CNC děrování: - řezání laserem - ohraňování plechu - CNC frézování.

Autorizované metrologické středisko K70 pro úřední ověřování stanovených měřidel: -lékařské tonometry. Akreditovaná kalibrační laboratoř č. 2249. Kalibrace v oborech: -elektrické veličiny -frekvence a čas -teplota -relativní vlhkost -délka -tlak. Služby: -metrologické poradenství -konfirmace měřidel -servis měřící ...

Zámečnické práce na zakázku: - branky - dvoukřídlové brány - plotové pole - zábradlí z oceli - mříže do oken - samonosné posuvné brány.

Maloobchod, prodej, instalace: - servery VMware, Linux - poštovní servery, - počítače, sítě - výpočetní technika, - software, - komplexní ochrana firmy - bezpečnostní řešení.

Práce, řemeslo: - povrchová úprava kovů - anodická oxidace - elox - tvrdý elox - tvrdý chróm - chemický nikl - cínování - zinkování Chemické niklování Tvrdé chromování Anodická oxidace - eloxování Tvrdé eloxování Cínování

Výroba: - kartonáž z vlnitých lepenek - výroba obalů z třívrstvé, pětivrstvé lepenky - krabice, skladačky, proložky a mřížky - zakázková výroba obalů dle požadavků zákazníka - výroba dle katalogu FEFCO nebo výkresů zakazníka - možnost potisku - malé serie od 200 ks

Výroba, prodej: - vozidla s elektrickým pohonem -elektromobil pro převoz osob, elektrobus - užitkové elektromobily - elektrovozidla - elektroskútry - městský mobiliář.

Maloobchod, prodej: - počítače - výpočetní technika.

Výroba, montáž: - výstavní stojany pro kuchyňské spotřebiče - kuchyňské linky, spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Řemesla, služby, montáže, servis, opravy - elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - zámečnické práce

Prodej: - gastronomické vybavení - sklo, porcelán - příbory - kelímky

Nákup, prodej: - paletové přířezy, řezivo v ČR, SR - pilařské a dřevařské technologie světových značek (technologie pro pilařskou, dřevařskou výrobu) - dřevoobráběcí stroje - použité: pilařské, truhlářské - nové: - firmy STROMAB: pily, elektrohydraulické lisy - firmy SARMAX: impregnační, kartáčovací stroje - prodej ...

Prodej a servis všech typů stříkacích zařízení, pistolí a kompresorů používaných pro povrchové úpravy ve stavebnictví, kovoprůmyslu, dřevovýrobě a dopravním značení. Nabídka membránových čerpadel, vzduchových kompresorů, vzduchových i stříkacích vysokotlakých zařízení.

Kovovýroba. Práce, řemeslo: - úprava, zpracování, stříhání plechu - ohýbání a lisování plechu - svařování, bodování, řezání - soustružení - frézování - vrtání - kovoobrábění, obrábění kovu. Drobné zámečnické práce (zámečník). Svářečské práce. Obráběčské práce.

Revitalizace a zateplování panelových domů. Práce: -zateplení fasády. Fotovoltaika. Realizace, výstavba: -ukázková hala - fotovoltaická střecha z Evalon Solaru Hala je využita jao: -půjčovna lešení -prodejna materiálu pro zateplování budov.

Čerpací stanice Shell. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - oleje a maziva. Sídlo společnosti: - Praha 4 - Krč, Antala Staška 2027/79.