Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Výrobce dřevoobráběcích strojů, Výroba a prodej strojů pro dřevařské provozy: - stacionární hydraulické ruky - nakládací jeřáby Premium - stacionární kapovací pily - odkorňovače - frézovací, s plovoucím rotorem - měřící zařízení dřevní hmoty. Zajišťujeme i následný servis námi dodaných strojů. Divize kovoobrábění. CNC obrábění - ...

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Měření a regulace. Programování PLC. Automatizovaný měřící a řídící (MaR) systém pro města a obce, které provozují vlastní vodovodní systém

Dodávka, prodej: -měřící a regulační technika -rádiové systémy

Výroba: - hydraulické hadice - koncovky pro průmyslové a hydraulické hadice. Prodej: - průmyslové hadice - objímky, ventily, spojky - hydraulické hadice - měřící systémy - pneumatické pohony - vzduchové pistole.

Malířské, natěračské práce: - fasády, vnitřní malby - okna, dveře - kuchyňské linky. Služby: - měření vlhkosti zdiva - úklidové práce - pokládka plovoucích podlah, koberců - montáž sádrokartónů

Výroba řídících center na zpracování dřeva: -automatizační a měřící technika -aplikace automatizační a měřící techniky -konzultace, poradenství -vytvoření návrhů konstrukčních řešení -vypracování kompletní projektové elektro-dokumenace, projektová dokumentace Realizace: -výroba slaboproudých rozvaděčů, montáže, oživení, testování ...

Společnost APP Moravia s.r.o. se specializuje na automatizace průmyslových systémů a projektování potravinářských technologií.

Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Služby: - termovizní měření - termovize domů, staveb - termovize v oblasti chladírenství, distribuce tepla - modelování tepelných mostů.

Počítačové služby Administratívne služby Prenájom hnuteľných vecí Reklamné a marketingové služby Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Projektovanie a konštruovanie elektrických zariadení Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Výroba elektromotorov, rozvádzačov, káblov a ...

Dodávka: - komponenty elektrorozvaděčové techniky - prvky měřící a regulační techniky. Služby: - technické poradenství - inženýrská činnost.

Prodej, oprava, servis, výroba, kalibrace: - měřidla a měřící technika - posuvky, mikrometry - úhelníky, pravítka - vodováhy, délkoměry - kalibrační značky, popisovače, razidla.

Prodej přístrojů pro hodnocení a měření kvality povrchových úprav a nátěrových hmot.

Timing company - timing - časomíra - čipová časomíra - SW servis - SMS sending - LED wall / displays

Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - systémy měření a regulace, - systémy kontroly a řízení, - silnoproudé technologické systémy.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - měřící a kalibrační technika - měření teplotních profilů pecí - měření a kontrola - ozubení, závitů, otvorů - speciální kalibry.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - automatizace budov, inteligentní elektroinstalace - vytápění a klimatizace - měření a regulace - průmyslové automatizace.

Montáž, ověřování, oprava, servis: - tachografy. Prodej, e-shop: - tachografy - taxametry.

Naše činnost je: - diagnostika vozovek, silnic, dálnic, letištních ploch, diagnostiku jsme provedli na cca 40 letištích v Evropě i zámoří - měření únosnosti vozovek. Výroba: - FWD/HWD zařízení na měření průhybů vozovek tlumeným rázem

Výměna ventilů na radiátorech. Měření tepla. Montáž termostatických hadic.

Výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: -elektronické váhy a vážní systémy: -silniční SP (do 60t) -kolejové ZP/1 a ZP/2 (do 150t) -kombinované ZSP/1 a ZSP/2 -můstkové a počítací MP -plošinové, paletové, nájezdové -zásobníkové (až 500t) -laboratorní a zlatnické -závěsné a jeřábové -dávkovací váhy -vážení zásobníků.

Firma se zabývá výrobou přístrojů na měření kvality hliníkových výrobků. Díky těmto přístrojům lze posoudit hustotu a pórovitost hliníkové taveniny.

Poradenství: - stavebnictví - úspory energií.

ARMAGAS s.r.o.-Třinec. Výroba, montáž, oprava, revize, zkouška plynových armatur: -bezpečnostní membránové uzávěry: -uzávěr BAP, VAP, BPV, BAP05 DN 40-200. -plynové filtry: -filtr KAP, filtr Armagas DN 50-200. -bezpřírubové zpětné klapky BZK DN 50-200 -detektor úniku plynu DHP4 Jsme držiteli certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001 a ...