Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
JS Dent shop s.r.o. se zaměřuje na prodej zboží a materiálů pro zubní ordinace a laboratoře.

Elektropal s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, ozvučení a bezpečnostní a kamerové systémy.

Dodávka: - docházkové systémy - přístupové systémy

Montáže, demontáže: - dopravní systém VanRiet - mobilní regálový systém - jiné průmyslové instalace.

Společnost CONTAR PLUS, s.r.o. je inženýrsko-dodavatelskou organizací specializující se na cihlářský obor. Nabízíme komplexní služby v cihlářské oboru od návrhu technického řešení, stanovení technologie výroby, přes projektové a konstrukční práce po zajištění výroby a montáže technologického zařízení na místě u odběratele, uvedení zařízení do ...

Společnost NA PRACH s.r.o. nabízí v rámci celé České republiky komplexní služby v oblasti drcení stavební suti pro jednotlivce, živnostníky či firmy. V rámci naší činnosti současně pronajímáme mobilní čelisťový drtič včetně obsluhy, který dopravíme kamkoliv po celé ČR. Zabýváme se také demoličními pracemi, včetně kontejnerové dopravy. Zabýváme ...

Prodej náhradních dílů na stavební a zemědělské stroje. Těžba hornin hydraulickými kladivy.

Sklad, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský, plynoinstalační (kompletní sortiment) -čerpadla do vrtů ponorná, vodárny domovní -uzavírací armatury -radiátorové zátky, ventily vřetenové, kulové, klapky, termostatické hlavice, šroubení -fitinky, těsnění -hadice - voda, plyn -izolace potrubí -kotle ...

Autorizovaný prodej, servis: -lesní nářadí HUSQVARNA. Pobočka firmy SILVACO, a. s.: Na Křečku 365, 109 04 PRAHA 10

ABFlow s.r.o. vyrábí magneticko-indukční snímače a prodává a poskytuje poradenství v oblasti ultrazvukových hladinoměrů a průtokoměrů pro otevřené kanály.

Hanks Technology s.r.o. se zaměřuje na technologie měření, regulaci, strojní výrobu a na měřící systémy pro kapalná média.

Jsme globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy. Na vrchol nás přivedly inovativní produkty, vysoce produktivní řešení a nejvyšší kvalita výrobků a služeb. Jsme zodpovědný a spolehlivý partner pro naše zákazníky a nabízíme řešení na míru pro všechna průmyslová odvětví. Hlavní sídlo ...

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

Servis, prodej: -pokladní systémy -restaurační, obchodní pokladny.

Technicko-organizační služby v oblasti požární ochrany a v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci: - zpracování dokumentace, jednorázové služby - projektová řešení a posuzování - dokumentace BOZP - kontrola objektů z hlediska BOZP - revize, kontroly apod.

Společnost PVNS elektro s.r.o. je obchodní a servisní partner výrobců nabíjecích stanic pro elektromobily a elektrokola v České republice. Naší vizí a cílem je jejich strategické rozmisťování v prostorech, kde se běžně zdržuje větší množství lidí, jako jsou obchodní centra, restaurace rychlého občerstvení a turistické destinace, díky čemuž budou ...

Columbus Energy a.s. se zaměřuje na dodávky a zajištění dotací pro fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla.

Manergo Mont se zabývá instalacemi tepelných čerpadel pro rodinné, bytové domy a komerční prostory a to včetně instalací podlahového nebo radiátorového vytápění. Pro další úspory montujeme i solární systémy.

Výhradní distributor energeticky úsporných systémů Wolf. Dodavatel podlahového a stěnového topení s polybutenovými trubkami gabotherm. Portfolio značky Wolf zahrnuje: -kotle s výkony od 11 do 5 800 kW -solární sestavy na přípravu teplé vody nebo na podporu vytápění -zásobníky na ohřev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Firma se specializací na realizaci fotovoltaických elektráren na klíč, tepelných čerpadel, elektro dobíjecích stanic. pomoc se získáním dotací.

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

Instalotherm-Veselka, s.r.o. provádí - plynoinstalační práce - solární ohřev vody a vytápění - topenářské a vodoinstalační práce Postará se Vám o prodej a montáž centrálních vysavačů.

Voda, topení, plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce. Dodávky, montáž: - solární zařízení - tepelná čerpadla.

Prodej a montáže teplovodního podlahového vytápění, solární techniky a tepelných čerpadel.