Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Ddavatel měřící a regulační techniky: -řídící systémy, ústředny, regulátory -armatury, ventily, pohony -snímače, spínače -detekce plynu a par, analýza -přístroje pro měření signalizací a záznam -čerpadla.

Společnost D.V.F. s. r.o. má na svém e-shopu v sortimentu: - fotoaparáty - digitální zrcadlovky - objektivy, stativy - paměťové karty - foto příslušenství.

Společnost GRAMAD s.r.o. vykupuje a zajišťuje prodej použitýycg polygrafických strojů, zařízení.

Společnost FLOWTECHNICS s.r.o. prodává techniky a zařízení pro čerpací stanice: - vodní čerpadla - tlakové stanice

Společnost provozuje revizní činnost - revize elektra - revize zdvihacích zařízení - revize hromosvodů. Služby v oblasti BOZP a PO.

Společnost BMS 1, spol. s r.o. provádí: - revize, opravy, kontroly čerpacích stanic - průmyslové čištění speciálními technologiemi - čištění nádrží na ropné látky - prodej, montáž stojanů, měřidel a dalších technologií pro čerpací stanice.

I.A.N. TECHNIC, spol. s r.o. vyrábí a prodává: -dopravní systémy TRANSMATIC -dopravní, zvedací, manipulační technika -potravinářské stroje FOODMASTER -technologická zařízení pro zpracování drůbeže -logistické technologie pro manipulaci a automatizaci v potravinářských provozech.

Vypracování dokumentací spojených s bezpečností práce, požární ochranou, školení první pomoci, bezpečnosti práce, obsluhy VZV, požární ochrany a jiné. Vyšetřovací a konzultační činnost při pracovních úrazech. Výkon činnosti koordinátora BOZP na staveništi. Kancelář: - Nové sady 988/2, 602 00 Brno.

LOKOTRANS SERVIS s.r.o. provozuje drážní dopravu v České republice a na Slovensku -opravy a pronájem železniční techniky - kompletní servis kolejových vozidel.

Medisun profi s.r.o. vyrábí a vyvíjí: - spotřební materiály - hygienický program - ucelený program lékařského mobiliáře pro operační sály, přípravny a laboratoře - přístroje pro gastroenterologii, endoskopii - desinfektory - vyplachovače ložních mís - lékařská kosmetika - ochranné pomůcky a další. Poskytujeme záruční i pozáruční servis, ...

Společnost Electronic Design and Service s.r.o.zajišťuje výrobu elektroniky a mikroelektroniky s využitím technologie povrchové montáže (SMT): -měřící a regulační (řídící systémy) -mikroprocesorová technika a aplikace. Služby: -inženýrská a projekční činnost -návrh, osazování a pájení plošných spojů v SMD* na automatu. Výrobky: ...

Společnost Sportovní travnaté povrchy s.r.o. zajišťuje návrh, projekce, rozpočet, realizace, zakládání nové sportovní travnaté plochy. Renovace, rekonstrukce a údržba travnatých porostů -odvodňování podmáčených ploch -terénní úpravy -podsevy poškozených porostů -pokládání travních koberců -aerifikace a pískování sportovních travnatých ...

Společnost Weber Automation s.r.o. zabezpečuje výrobu, prodej, montáž a servis: -šroubovacích strojů s automatickým podáváním šroubů, matic, závitových kolíků.

Společnost zajišťuje poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Hlavním zaměřením společnosti AMTECO spol. s r.o. jsou dodávky ucelených technologických uzlů pro dopravu, průmyslové vážení a dávkování sypkých materiálů. Zabývá se dodávkou zařízení pro průmyslové vážení a dávkování, automatické kontinuální navažování, automatické linky, skluzové váhy. Jednotlivé prvky jsou variabilní a je možno je ...

Společnost zabezpečuje projekci, poradenství, montáž, dodávky na klíč, opravy, servis záruční, pozáruční pro: -zařízení pro gastronomii (kávovary, sporáky, konvektomaty, grilovací desky, grily, fritézy, vodní lázně) -obchody (chlazení, včetně chladíren, mrazíren) -kuchyňská zařízení pro hotely, restaurace i závodní, rychlá občerstvení ...

Prodejna, servis i eshop zahradní techniky: - traktory, ridery, sekačky - křovinořezy, pily, provzdušňovače - malotraktory, kultivátory, vodárny - čerpadla, štípače, sněhové frézy - akumulátorové, elektrické, ruční nářad - aku šroubováky, vrtačky, bourací kladiva - úhlové brusky, hoblíky, vysavače - elektrocentrály, míchadla, ...

Společnost Cold-Air, s.r.o. zajišťuje dodávku, montáž, servis: - chlazení - kompresory.

Společnost MIKA CZ, s.r.o. prodává a poskytuje poradenství: -klimatizovaných skříní na víno, sýry a doutníky -klimatizací do vinných sklepů -modulárních regálových systémů -pořádání soutěží a výstav s vinařskou a vinohradnickou tematikou -degustace vín v rámci prezentace firem, společenských akcí apod. -poradenská činnost v oblasti ...

Internetový obchod, e-shop: - italská káva - čaj - kávovary - doplňky ke kávě (porcelán, balený porcovaný cukr...) Služby: - kávový servis pro kanceláře.

Prodej, výroba: - spotřební materiál pro nápojářský průmysl - produkty na úpravu a ošetření nápojů pro výrobce vína, piva, ovocných šťáv, nealkoholických nápojů a výrobce destilátů z ovocných kvasů.

Vývoj, výroba, servis, dodávky: -profesionální přístroje pro ambulantní, klinickou a lázeňskou aplikaci progresívních terapeutických metod vycházejících z přirozených bio­­­-fyzikálních principů..

Společnost Tandem crc cz, s.r.o. prodává vybavení do obchodů, vzorkoven a čerpacích stanic: - regály - pulty - pokladny - regálové systémy - vybavení obchodů

Firma LISEC Technické Centrum s.r.o. dodává strojové zařízení. Technologie výroby se zaměřením na tabulová skla pro okna a fasádní systémy. Strojová zařízení Výrobní linky Na zpracování skla, izolační sklo s tenkou sklovinou Systémové řešení linky - izolační skleněná linka pro pevný rám, izolační skleněná linka pro flexibilní ...