Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Společost DRÁBEK TAX s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a stavební techniky.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

JIMAR SERVIS s.r.o. se zaměřuje na úklid, mytí oken, výškové práce, kácení stromů a na pronájem plošin.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

OCENG s.r.o. se zaměřuje na prodej dílů pro stavební vozy, jedná se například o podvozky, lopaty, radlice, lžíce a mnoho dalšího.

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

Společnost Commsys Technology s.r.o. zajišťuje bezpečnostní technologie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizace -kamerový systém -datové sítě

Langr klimatizace s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a montáž chladící a klimatizační techniky a provádí revize těsnosti chladících zařízení.

Vladislav Krčma se zaměřuje na opravy a servis zahradní techniky, sekaček, pil, traktorů, křovinořezů různých značek.

ANPETRADE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej stínění, ventilátorů, chladičů, motorů, LED pásek a mnoho dalšího.

Rozvoz ledu Brno s.r.o. se zaměřuje na rozvoz kostkovaného ledu, ledové tříště a pronajímá mrazící boxy.

Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.

Společnost ELEKTROBOSS s.r.o. se specializuje na zabezpečovací a kamerové systémy, strukturované kabeláže, videotelefony, hromosvody, rozvaděče a mnoho dalšího.

Společnost UAVONIC CZ, s.r.o. se zaměřuje na letecké videa a fotky, letecké inspekce, geodetické služby a vyvíjí a prodává drony.

Společnost Promedeus s.r.o. se zaměřuje na vybavení lékařů do ordinací, nemocnic a klinik především pro laparoskopickou a endoskopickou chirurgii, elektrochirurgii a robotiku.

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Společnost VMAutomatizace s.r.o. se zaměřuje na oblasti strojírenské automatizace v automobilovém průmyslu, automatizaci výrobních procesů, robotizaci a výrobu jednoúčelových strojů.

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

SANEZOO EUROPE s.r.o. se zaměřuje na výrobu průmyslových robotů, automatizaci práce a navádění robotů pomocí průmyslového vidění.

Jsme výrobce kompletních řešení automatických a poloautomatických vertikálních balicích a dávkovacích strojů. Jsme připraveni Vám dodat kompletní řešení včetně dávkování, balení, kartonování, robotického řešení, etiketování, kontroly kvality, detekce kovů a paletizace. V našem portfoliu naleznete vertikální balicí stroj nové koncepce ...

AUTOLIFT PRODUCTION s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu sloupových a překlápěcích zvedáků a dalšího zařízení pro automobilový průmysl.

Prodej, oprava, servis: - parní čističe - parní a pěnové vysavače

Carservant s.r.o. se zaměřuje na vstupní analýzy stavu vozového parku, na jejich správu a na dlouhodobou optimalizaci.

Služby: - monitoring podzemních a povrchových vod, kanalizačních sítí a srážek - návrhy a realizace lokálních výstražných systémů v ochraně před povodněmi - monitoring přírodních zdrojů a zdrojů minerálních vod - úřední měření průtoků kapalin s volnou hladinou - přednášková a konzultační činnost Prodej, pronájem, oprava, servis: - ...