Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Jan Vladař - HELMOS mostní ložiska
Naše firma byla založena roku 1992 a od svého vzniku se specializuje na dodávku mostních ložisek. Základem naší nabídky jsou elastomerová ložiska a dále zajišťujeme dodávky hrncových ložisek typu N, NGa a NGe. Elastomerová ložiska jsou určena na uložení nosných konstrukcí mostů a stavebních objektů pozemního stavitelství. Používají se v ...
MSA Moravia s.r.o. se zaměřuje na projektování a dodávku vybavení pro automatizaci a robotizaci.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

Pronájem: - strojního zařízení určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů a dalších separátů. Máme letité zkušenosti s drcením a tříděním materiálů a jeho opětovného použití ve stavebnictví - drcení a třídění materiálu.

Měřící metody založené na počítačovém zpracování obrazu z CCD kamer v průmyslu. Dodávka: - inteligentní kamery. Obecná průmyslová automatizace s využitím prvků (PLC) Siemens Simatic. Návrh, výroba, montáž: - jednoúčelové stroje.

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní, přístrojové a zdravotnické techniky - měřící stanice, vzorkovací stanice, automatizovaná pracoviště, manipulátory.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Firma zajišťuje výrobu a distribuci monolitních tvrdokovových nástrojů, jako jsou stopkové frézy, vrtáky, výstružníky a speciální řezné nástroje. Dále provádí renovace obráběcích strojů a broušení a ostření nástrojů.

Firma dodává nábytkové vybavení do nemocnic, ordinací a pečovatelských domů. Na zakázku vyrábí nemocniční a pečovatelská lůžka, stolky k lůžkům, stretchery, transportní a vyšetřovací křesla, vyšetřovací lehátka, stolky k lůžkům.

Internetový obchod s horkovzdušnými fritézami, odšťavňovači a multifunkčními hrnci. Prodej sušiček potravin, mlýnků, lisů na výrobu čerstvě lisovaných olejů, mixérů.

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členem České asociace úklidu a čištění, která se již od roku 1991 zaměřuje na kompletní úklidový servis, prodej sanitární techniky a doplňování médií. Poskytuje služby nejen v Olomouci, ale také po celé České republice.

Firma prodává stroje na zpracování těsta - hnětače, děličky, vyvalovače a další zařízení. Provádí repase starých pekařských strojů.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Použité a předváděcí stroje CLAAS. Prodej, servis, náhradní díly, financování.

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

Sterling Fluid Systems (Czech Republic) s.r.o. Olomouc Prodej a servis: - čerpadla - horizontální, vertikální, spirální, článková, napájecí, odstředivá, s bočním kanálem, čerpadla LPG, pro teplonosná média, systémy pro tekuté plyny, hasicí čerpací agregáty, požární čerpadla, vývěvy, kapalinokružné vývěvy, ...

Výroba nerez kuchyní a nábytku pro gastronomii na moderních CNC strojích. Návrhy v 2D i 3D vizualizací.

Společnost Fronius s vlastním výrobním závodem, obchodní centrálou a sítí poboček po celém území České republiky zastupuje špičku v oboru svařovací techniky, solárních zařízení a nabíjecích systémů. Cílem naší činnosti je nabízet zákazníkům moderní výrobky s vysokou efektivitou, které jsou vždy o krok napřed před očekáváním, čehož se snažíme ...

Profesionální čištění hrobů a kamenů od mechů, plísní.

Poskytujeme komplexní systém hygienického řešení pro čistotu provozu. Prodáváme průmyslové utěrky, hygienické dávkovače, ochranné pracovní pomůcky, čistící produkty a desinfekce, ale také rohože, pásky a sorbenty. Provádíme montáž dávkovačů včetně servisu. Poradenství při hledání řešení osobní a průmyslové hygieny na pracovištích

Prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro velké firmy, univerzity a státní podniky. - průmyslové osvětlení a vzduchotechnika využitelná ve skladech, halách, restauracích, barech, hernách, šatnách, v domácnostech při pěstování ovoce, zeleniny a okrasných rostlin ve sklenících a boxech. - měřící přístroje a ...

Společnost ERMITA Solution, s.r.o.je dodavatelem zdravotnických prostředků pro klinické, veterinární i průmyslové objekty.

Výroba a prodej nafukovacích člunů: - kanoe a rafty postavené na zkušenostech z expedic a řek celého světa - rafty Hobit a Profi a kanoe Yukon a Amerika - příslušenství - pádla, pumpy - dlouhodobá záruka.

Prodej ponorných čerpadel a domácích vodáren