Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Návrhy, realizace, služby: - zahrady, zahrad - závlahové systémy - zakládání trávníků

Společnost Šálek, s.r.o. je český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Produkujeme kompletní, vícefunkční čtyřkolové malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení. Malotraktory z Prostějova mají tradici nejen v České republice, ale i v Evropě již přes půl století, vždyť první malotraktor opustil brány Prostějova v roce ...

Vývoj, výroba, dodávky, montáž: -technologické skupiny a komponenty pro vybavení velkokapacitních průmyslových pekáren: - linky na výrobu rohlíků - vyvalovací a vykulovací stroje - dopravníky - rohlíkové stroje - pečené plechy. Opravy strojů a linek, výroba náhradních dílů.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Výroba, prodej, servis: - zahradní a zemědělská technika - sněhové a úklidové radlice - zahradní válce - travní traktor, kutlivátor - sněhové řetězy - technika pro chov koní - chmelová technika - kovovýroba - obráběčské práce.

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Společnost AGEL Servis a.s. je poskytovatel služeb v oblasti správy budov a outsourcingu služeb AGEL Servis poskytuje, případně zastřešuje, služby v oblasti správy budov, logistiky a servisu zdravotní techniky společnostem v rámci skupiny AGEL.

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - rozvody počítačových sítí.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Letecká doprava a služby: - aerotaxi - air cargo, air ambulance - prodej letecké techniky Relax v oblacích: - pronájem letadel, vyhlídkové lety - tandemové seskoky - firemní teambuildingy - VIP- relaxační pobyty - letecký výcvik

Výroba lehkých ocelových konstrukcí Opravy fekálních cisteren.

Servis - automatické stroje na vyřezávání látek

Zastoupení firmy Massey Ferguson. Prodej a servis: - zemědělská technika Massey Ferguson, KUHN, SGARIBOLDI, OPall-AGRI, SMS, DAL.BO, SCHAFFER, BERTHOUD, FLIEGL, BOQBALLE, PNEUSEJ, WTC Písečná.

Milan Zahradníček realizuje projekce, montáž: -elektrické rozvody -klimatizační zařízení -čističky vzduchu do restaurací -čističky vzduchu bytové -elektromotory -vzduchotechnické zařízení -elektrospotřebiče pro domácnost -svítidla -nouzová svítidla a osvětlení s vlastní autonomií a připojením na 220V. Oprava: -elektrické ...

Oprava: - obráběcí stroje, frézky. Ubytování: - ubytovna.

Výroba, prodej: - čerpadla a díly na výrobu čerpadel - kovovýroba - nerezový program pro výrobu padáků - projekce elektroinstalací

MAPO medical s.r.o. distribuuje: - spotřební materiál a zdravotnické prostředky pro oblast zdravotnictví a lázeňství - zdravotnické pomůcky - dezinfekce na ruce, nástroje

Jsme spolehlivý dodavatel zdravotnického materiálu. Dodáváme zdravotnický materiál renomovaných výrobců a vzhledem k šíři našeho portfolia jsme schopni obsáhnout a kombinovat většinu zdravotnických oborů. Dodáváme materiál pro veškerá zdravotnická zařízení včetně specializovaných pracovišť. Našim zákazníkům můžeme nabídnout systémy ...