Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Společnost TyfloAsist s.r.o. zajišťuje převoz OZP zaměstnanců do práce, pronájem čistících strojů. Pomůžeme Vám s úklidem kanceláře, domu či auta.

Servis, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - počítačové sítě - strukturovaná kabeláž - domácí telefony a videotelefony - přístupové systémy - anténní a satelitní systémy - ozvučovací systémy.

Půjčovna: - lešení - zahradní techniky - nářadí a stavební techniky - party a gastro půjčovna Servis nářadí, stavební a zahradní tehcniky

Výroba: - pece na vypalování keramiky, sklo - laboratorní, kalící, poklopové pece, komorové pece, válcovačky - plynové a elektrické pece - stroje na vypalování a zpracování materiálů k výrobě keramiky. - zpracování kovů, žíhání, popouštění, kalení

Společnost ADR SYSTEM s.r.o. působí v oblasti distribuce brzděných i nebrzděných náprav, pružících agregátů a brzdících systémů se speciálním zaměřením na těžké transportní, průmyslové, stavební, silniční a zemědělské stroje. Zajišťuje poradenství a dodávku originálních náhradních dílů na nápravy ADR.

Výroba, konstrukce: - svařované dílce stavebních, obráběcích a jiných strojů - formovací technika - náročné ocelové svařence - svařované ocelové konstrukce. Výroba a montáž dopravní techniky.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a ...

Vývoj, výroba: - elektronické systémy - lokalizační systémy - přístupové systémy - monitoring strojů - měřící zařízení

Distribuce: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefony - čtečky karet - školní tabule - interaktivní systémy - školní pomůcky - příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla, čerpací technika - domácí vodárny - kalová čerpadla - čerpadla s řezačkou - čerpadla drenážní, ruční, plastová.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - přídavná zařízení stavebních strojů - zubové systémy - podkopové lžíce - nakladačové lopaty - dozerové rippery - hydraulické válce - opravy stavebních strojů - opravy komunální techniky.

Výroba: - kloubové hřídele pro zemědělské stroje - speciální kloubové hřídele pro různé oblasti strojírenství - komponenty kloubových hřídelů pro automobilový průmysl.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Metalurgie a kovárenství - výroba: - zápustkové výkovky tvářené za tepla pod tlakem - tepelné zpracování (normalizace, zušlechtění, žíhání naměkko, rozpouštěcí žíhání) - výroba speciálního nářadí pro tváření za tepla. Výkovky pro: - automobilový, zemědělský, zdravotní a zbrojní průmysl.

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

vybavení pro pneuservis: - autobaterie - čištění klimatizací, interiéru - pneuservis - mycí pasty - ventily - vyvažování pneu.

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

Prodej nárazníků pro nákladní a osobní vagóny, lokomotivy, vozidla MHD.

ReklamniTechnologie.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej různých tiskáren, lisů, řezaček na vizitky, materiálu na potisk a mnoho dalšího.

Zabezpečujeme dodávky zařízení, instalace, servis záruční i pozáruční, konzultační a poradenskou činnost. Dodáváme: - elektronické váhy - vážící systémy - váhy pro maloobchod - pultové váhy - váhy do pokladních boxů se scannery - váhy pro průmysl - přesné váhy - průmyslové systémy do výbušného prostředí - váhy k označování ...

Společnost CS Machine s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů a automatizační techniky pro průmysl včetně vývoje. Dále poskytuje servisní služby a kompletní řešení dle požadavků zákazníka.

Společnost PROBET s.r.o. se zabývá dodávkami a výstavbou betonáren, kompletních technologických celků, speciálních mísíren pro nestandardní typy betonů a jiných směsí, vč. návrhů řešení dávkování komponent, přísad a jejich případných úprav. Nabízíme výrobu cementových sil vč. odprášení, zásobníků kameniva a sypkých hmot, pásových, šnekových a ...

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.