Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
WISCONSIN ENGINEERING,CZ s.r.o. Prostějov Výroba,prodej: -traktory: -traktor FARMÁŘ 30HP pohon 4x4, hydraulické řízení,bez kabiny -traktor YUKON 37HP a 47HP pohon 4x4, kabina,vývodová hřídel a závěs přední i zadní -travní sekačky: -16-23 koní -záběr sečení 102-122 cm -velikost sběracího koše 300-450l ...

Prodej a servis tiskáren pro přímý tisk na textil a pevné materiály. Rychlý tisk ve foto kvalitě na světlý i tmavý podklad za nízké provozní náklady - levné inkousty. Dodáváme i spotřební materiál k tiskárnám a příslušenství, včetně fixačních lisů.

Montáž, servis, revize: - alarmy (domovní, bytové, průmyslové) - zabezpečovací systémové kamery - domácí telefony, videotelefony.

Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Prodej, servis, náhradní díly: - průmyslové šicí stroje - domácí šicí stroje - vyšívací automaty - digitální tiskárny pro potisk textilu.

Půjčovna stavební mechanizace: - rypadla a traktorbagry - pily, křovinořezy a řezačky - kompresory. Prodej příslušenství k pneumatickému nářadí firmy Permon: - kompresory - vrtací tyče - vrtací korunky.

Oprava: -chladící a mrazící zařízení -záruční a pozáční servis. Stavba: -chladící a mrazící boxy -průmyslový nábytek. Montáž a oprava: -výčepní zařízení -sanitace pivního vedení -klimatizace -záruční a pozáruční servis.

Nákup, prodej: - použité obráběcí a tvářecí stroje (frézky, soustruhy, lisy, hoblovky, závitořezy, vrtačky, vyvrtávačky, brusky, pily, nůžky, ohýbačky, stáčečky, zignovačky atd).

Oprava: - chladící zařízení - mrazící zařízení - klimatizace - autoklimatizace (plnění, čištění) - montáž klimatizace - záruční a pozáruční servis lednic a mražáků.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Úklidové práce: - nebytových prostor - kanceláře, sklady - domácností - mytí oken - čištění koberců a čalouněného nábytku. Půjčovna: - pronájem extrakčních čistících strojů na koberce. Prodej: - vybavení a potřebního materiálu pro siciální zařízení - úklidové vozíky, stroje.

Prodej: -náhradní díly pro traktory a zemědělské stroje -nářadí -malá zemědělská mechanizace.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Servis protipožárního zařízení Kontroly, opravy: - všechny typy ručních a pojízdných hasicích přístrojů. Školení v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Kontroly požárních vodovodů a jejich příslušenství Prodej: - příslušenství požárních vodovodů - hasicí přístroje.

Vše pro šití a vyšívání. Dodávka, prodej: -šicí stroje -vyšívací stroje -žehlící technika -textilní technika -vyšívací software -spotřební materiály -strojní vyšívání.

Výroba: -elektronické moduly pro vyhodnocování hladin pro tlakové kanalizace -ovládací automatika pro přečerpávací stanice. Dodávka a montáže: -snímače splaškových hladin -ovládací automatika pro tlakové kanalizace -snímače zaplavení sklepů, bazénů -elektroinstalace venkovních bazénů.

Zastoupení firmy AG-CHEM. Prodej a servis: -stroje Challenger. Výroba: -nástavby pro aplikaci průmyslových hnojiv. Opravy: -elektroinstalace -převodovky -hydraulické systémy -brzdy -spojky a řízení -kolové traktory -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické -svařování.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Oprava: - elektromotory - trasformátory. Výroba: - CNC stroje a frézy. Modelářství.

Výroba, dodávka - bezpečnostní zámky - trezory Výroba, dodávka - zámky - západky - klíče

Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - svítidla Elektromontáže Prodej - klimatizace Prodej - vzduchotechnika

Prodej a servis - hasící přístroje

Opravy a servis - chladničky - mrazničky Montáž a servis - chladící zařízení