Chlazení Machalouš, s.r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: - systémy měření a výpočtů tepla - komplexní měření tepla - poměrové měření - rozdělovače nákladů na ústřední vytápění - zpracování rozpočtu nákladů na vytápění - rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Elektrické regulované pohony a automatizace. Frekvenční měniče projektování, dodávka, zprovoznění . Řídicí systémy projektování, dodávka a naprogramování.

Prodej, montáž, kontrola a oprava přenosných i pojízdných hasicích přístrojů, zařízení pro zásobování požární vodou, požárně bezpečnostních zařízení, revize, elektrospotřebičů a hromosvodů vyškolenými a kvalifikovanými pracovníky. Činnost odborně způsobilé osoby v PO a prevenci rizik.

Zabýváme se konstrukcí a výrobou dopravníků.

Prodáváme a servisujeme zahradní techniku všeho druhu, rotační a bubnové sekačky, zahradní traktory, ridery, mulčovače, pily a křovinořezy

Suchý – Service zajišťuje prodej a servis tepelných čerpadel (vzduch-voda), chladící techniky a velkokuchyňského zařízení. Dále se věnuje elektroinstalacím (montáž) a zabezpečovací technice (prodej, montáž, servis). Prodáváme tepelná čerpadla WWBC, bezplatně Vám zpracujeme cenovou nabídku i s prohlídkou místa. Tepelné čerpadla ...

Služby: - kajakářská škola Půjčovna: - lodě - vodácké vybavení E-shop: - vodácké vybavení

Prodej, servis potravinářských strojů - vakuové baličky - řezačky masa - výrobníky ledu.

Opravy a servis chladících zařízení - ledničky, lednice - mrazničky, mrazáky.

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení

Požární ochrana - pulty centralizované ochrany HZS - výroba KTPO Poradenství PO.

Dodávka: - průmyslové laserové systémy - průmyslové kamerové systémy.

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Internetový obchod, e-shop: - motorové pily, příslušenství - lesnické nářadí - ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy.

Dovoz a prodej lodí­ firem Bako a Kape z Maďarska.

E-shop - spojovací materiál - kotevní technika - ložiska - brusné a řezné kotouče - nářadí - armatury

Činnost: - kompletní služby v oblasti BOZP a PO - koordinátor BOZP na staveništi - online školení BOZP a PO Montáž, služby: - docházkové systémy pro stavby

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - chladící technika - výrobníky ledu - tepelná čerpadla

Firma Freshice se zabývá výrobou a prodejem zmrzlinových směsí -prodejem zmrzlinových strojů -pronájmem zmrzlinových strojů

Výroba: -vodorovné vyvrtávačky -obráběcí stroje. Kovoobrábění. Výrobní hala Brno, tel.: 532 195 444

Systémová řešení, integrace a inženýring avioniky, instalace vybavení

Somfy je největším světovým výrobcem a dodavatelem pohonné techniky a řízení pro: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - garážová vrata - zastínění zimních zahrad. Bezpečnostní systémy pro rolety. Automatizace pohybu garážových vrat, roletových vrat a roletových mříží.