Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Projektování, montáž, servis a prodej: - zabezpečovací (EZS) systémy - protipožární (EPS) systémy - PC sítě - kamerové systémy - spec. skryté kamery - domovní telefony a videotelefony - kontroly vstupu, přístupových systémů a ostatních slaboproudých zařízení.

Nabízíme lednice, pračky, myčky, vestavné spotřebiče, espressa, vysavače, žehličky, holící strojky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

Maloobchodní prodej, opravy, servis svářecích strojů a pronájem svářecí techniky. Prodej: - svářecí technika pro metody MMA, MIG/MAG, TIG a plasmová řezací technika - svářecí stroje - bodovky TECNA, TELWIN - startovací a nabíjecí zdroje - kompresory - přídavné materiály - elektrody - dráty - svářecí kabely - příslušenství - ...

Sortiment: -veškeré stroje a příslušenství pro technologie vysokotlakého vodního paprsku.

Velkoobchod, distribuce, prodej. Vybavení sklem a porcelánem pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování: - skleněné a porcelánové výrobky pro gastronomická zařízení - zařízení pro gastronomii a gastro provozy - sklenice pivní, vinné, nealko - skleničky, skleněné poháry - džbánky na pivo i nealkoholické nápoje..

Výroba: - velkokuchyňská zařízení a vybavení z nerezu - nerezový nábytek - šlehací a hnětací stroje - plynové a elektrické sporáky - výdejní a ohřívací stoly - vyhřívací zásobníky na talíře - elektrické a parní kotle - elektrické grilovací pece, desky, fritézy, vařiče těstovin, vodní lázně, smažící pánve, mycí ...

Naše činnost v oblastech: - elektrotechnika - jeřáby a kladkostroje - internetový marketing.

DIVIZE FISPO.CZ Prodej, internetový obchod, e-shop, servis, půjčovna, bazar, pronájem a speciální úpravy průmyslové úklidové a čistící techniky: Úklidová a čistící technika: - podlahové mycí stroje, mycí stroje se sedící obsluhou - baterie, nabíječky baterií - průmyslové vysavače na suché a mokré vysávání - bezpečnostní vysavače - vysavače ...

Lešení, plošiny, lávky: - prodej lešení - pronájem lešení - pronájem schodišťových robotů - prodej plošin - bazar - schodišťové roboty - pianoplan. Prodej: - pojízdné lešení CUSTERS 0, 7 - pojízdné lešení CUSTERS 1, 3 - skládací lešení Chico Economy - lešenové podpěry - samopojízdné schodišťové roboty - pracovní ...

Nejmodernější čidla, kabely, programy, to všechno je důležité, ale rozhodující je v tomto případě dokonale fungující systém. Většina výroby je dnes plně nebo částečně automatizovaná, a proto neustále roste i poptávka po komplexním řešení průmyslové automatizace. Kromě špičkových technologií nabízíme komplexní řešení na klíč – od návrhu až po ...

pouze e-shop. etikety, etiketovací kleště, termotransferový potisk etiket

Jsme dodavatel techniky pro gastronomii. Kompletní vybavení velkokuchyní - konvektomaty, sporáky, varné kotle, smažící pánve apod., kuchyňské roboty, mixéry, myčky na sklo a nádobí, chladící a mrazicí skříně, chladicí a mrazicí stoly a kávovary.

Nabídka služeb v oblasti projektování, montáže a poradenství hotelového systému. Přístupové a docházkové systémy.

Půjčovna nářadí, stavební a zahradní mechanizace. Provádíme záruční a pozáruční servis malé stavební, zahradní a lesní techniky všech značek.

Nabízíme širokou škálu: - zubní techniky - zubní materiál - výplňový materiál - RTG - bělení zubů - dokončování a leštění - cementy - prevence atd.

Dodavatel a specialista v oblasti EMC: -ochrana před nepříznivými účinky atmosférických výbojů -pulsního přepětí -elektromagnetického rušení -předkolísáním a výpadky napájení.

Dodáváme zařízení pro gastronomické provozy, pizzerie a cukrářské výrobny. Nabízíme cukrářské suroviny, pomůcky a sortiment pro vybavení hotelů.

Společnost Tresorag - Firesafe, s.r.o. vznikla v roce 1994 jako zastoupení švýcarské firmy FIRESAFE. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem trezorové a bezpečnostní techniky. Na přání zákazníka sestavíme a vyrobíme trezory na zakázku v různých barevných provedeních. Zajistíme také montáž. Dodáváme i trezory mobilní. Sortiment ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Podemcrane je jedním z předních světových dodavatelů komponentů jeřábů, určené pro výrobce jeřábů a koncové uživatele. Rozšířili jsme nabídku našich služeb v jeřábu průmyslu zřízením průmyslových jeřábů oddělení, které působí v Bulharsku a regionu. .

Výrobci měřící a regulační techniky: -elektrotepelná zařízení -indukční ohřevy -středofrekvenční statické měniče kmitočtu -kovárenské ohřívací stroje -indukční pájecí stroje -kelímkové tavící pece -indukčnížíhací zařízení.

Zabezpečovací systémy -dveře, auta, trezory, okna

Prodej, montáž, servis, projekt - telekomunikační technika, telekomunikace: - nové i použité telefonní přístroje, telefony (analogové, bezdrátové), faxy, záznamníky, sekretářské soupravy, telefonní ústředny (pobočkové, digitální, ISDN) - ALCATEL, NITSUKO, BOSCH, ERICSSON, PANASONIC - IP telefonní ústředny - dispečinková zařízení - hlasové ...

Poradenství, plánování, instalace a servis v oblasti zajištění bezpečnosti.