Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Stavby na klíč: -zemědělské haly pro drůbež, prasata, skot -betonové kruhové nádrže -silážní žlaby -bioplynové stanice -průmyslové haly -občanské stavby -bytové domy -sportovní haly -ocelové konstrukce. Zemědělské haly: -568838840, zakazka@sok.cz Půjčovna mechanizace, nářadí: -568838821, 724090787, pujcovna@sok.cz -provozní ...

Maloobchod: -sady pro hlídání, monitorování a zabezpečení budov.

Služby: -měření radonu (na pozemcích, v objektech) -diagnostická měření -ozdravení domů s radonem

Výstavba, opravy a rekonstrukce střešních plášťů. Pozemní stavby - výkopovými pracemi - pokládkou inženýrských sítí - stavbou propustků Zahradní architektura, dodávají: - pergoly - altány - zahradní domky a kůlny - mostky přes jezírka - lavičky - jezírka a rybníčky - vodopády - svařované folie - systémy pro úpravu vody Realizace ...

Prodej, e-shop: - armatury - bojlery a ohřívače - čerpací technika - koupelny - kotle, krby, kamna - nářadí - otopná tělesa koupelnová - plyn - podlahové vytápění - radiátory - termostaty a regulace - trubky - tvarovky - vodoměry.

Výroba, prodej: - lodní motory -elektrické závěsné -elektrické vestavné -spalovací lodní motory - lodě pro rybaření, rekreaci a sport -lodě SWEETWATER -lodě s elektromotorem -hliníkové čluny - Marine -veslice - lodní šrouby.

Vývoj, výroba, prodej: svářecí technika (stroje). Velkoobchodní prodej: -svářecí invertory GAMA (MMA, TIG) -svařovací poloautomaty OMI (MIG/MAG) -multifunkční zdroje GAMASTAR. Maloobchodní prodej: -elektrické ruční nářadí HITACHI -elektrocentrály HONDA (elektrické centrály) -zastoupení firem PARAT, KNIPEX, WERA, BESSEY, PFERD, ...

Služby v oblasti požární ochrany - školení, zpracování dokumentace, preventivní prohlídky, pomoc při kontrolách státního požárního dozoru.

Projekce, montáž, oprava, servis: -fotovoltaické panely -větrné elektrárny -solární regulátory -solární baterie -měniče napětí

Prodej, e-shop, práce, návrh, revize: -solární systémy -plynové kotelny -výměníkové stanice -plynoinstalace -vytápění -podlahové vytápění -vodoinstalace -instalace TZB -kanalizace -centrální vysavače -instalační materiál.

Rekuperace od fáze plánování, přes návrh projektu, montáž vzduchotechniky až po vyladění a servis rekuperační jednotky. Diagnostika - Blower Door Test, termografická diagnostika.

Prodej: -tepelná čerpadla IVT -zemní kolektory -kotle na biomasu. Stavební činnost

Ruční mytí automobilů párou: - parní čištění koberců, čalounění, podlah, obkladů, spár, oken .

Poskytujeme průmyslové vysavače britské značky Big Brute, které jsou užitečné pro použití v průmyslu, zemědělství i hornictví

Zpracování požárně bezpečnostního řešení staveb. Prodej: -přenosné hasicí přístroje práškové, vodní, sněhové -požární hydranty -hydranty typu D s tvarově stálou hadicí -požárního vybavení -bezpečnostní značky -autonomní hlásiče požáru. Dokumentace: -organizační směrnice -zdolávání požáru -požární evakuační plány -požární ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Prodej: -detektory kovů -příslušenství -půjčovna detektorů -internetový obchod.

Výroba: -chemická, petrochemická zařízení -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje a zařízení -vodohospodářská zařízení pro čističky, čistírny odpadních vod.

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej ochranných pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek a mycích a čistících prostředků. V sortimentu máme ochranné oděvy do náročných podmínek, nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní pracovní oděvy pro muže i ženy. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru zaručující profesionální a ...

Služby: -údržba a čištění místních komunikací -údržba, čištění a obnova veřejné zeleně -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -nakládání s odpady včetně kompostování -silniční motorová nákladní doprava -údržba a provoz pohřebiště -čištění kanalizace a odvoz fekálií.

Společnost MICo Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu kondenzátorů, výměníků, separátorů, tepelných bariér, chladičů radioaktivního plynu a mnoho dalšího.

Aleš Čajánek se zaměřuje na opravy, servis a prodej manipulační techniky, nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků, heverů a náhradních dílů.

Společnost EZONT se zaměřuje na zabezpečení objektů pro zabránění nechtěného pohybu v prostorách. Zabezpečení realizuje prostřednictvím požárního systému, videotelefonu, biometrie, datových sítí, kamerovým systémem, elektronickým plotovým systémem a mnoha dalšími způsoby.

Jsme rodinná firma a v oboru působíme již 25 let. Specializujeme se na tepelná čerpadla, solární panely, vodoinstalační, topenářské a plynařské práce. Tepelná čerpadla montujeme již od roku 1997. Máme za sebou stovky montáží a spokojených zákazníků. Provádíme montáže vodoinstalací, požárních rozvodů a kanalizace, rekonstrukce kotelen, ...

Penzion, ubytování: -kapacita 38 lůžek -složení ubytovacích kapacit apartmá -třílůžkový, dvoulůžkový pokoje -ceny od 400, -Kč za pokoj -možnost přistýlky. Příslušenství: -všechny pokoje samostatné sociální zařízení -televize se satelitním příjmem v části penzionu Možnosti: -ubytování se psem -úschova kol -parkování v objektu ...