NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Dodávka, prodej: - obalový materiál - potravinářský průmysl - víčka - papírové kelímky - hliníkové dózy k balení paštik, pomazánek, krémů - hliníkové fólie pro farmaceutický a potravinářský průmysl - TOPPER - Y - převlečené transparentní plastové víčko uzavřené AL víčkem tepelným přivařením - stroje a zařízení pro potravinářský ...

Výroba, prodej: -peletovací lisy -dřevěné pelety -kotle a kamna -hořáky na tuhá paliva RETORTA.

Společnost Petr Lábr nabízí instalatérské, topenářské a zámečnické práce. Provádím instalatérské a topenářské práce či opravy kotlů a bojlerů. Poskytuji zámečnické práce, svařování a kovoobrábění. Hydraulika, opravy hydraulických zařízení, hydraulické agregáty, opravy kovoobráběcích strojů. Vyrábím kroucené okrasné profily.

Velkoobchod, e-shop: -náhradní díly v oblasti zemědělství -nákladní dopravní technika. Zajišťujeme: -drobné, celkové generální opravy pro tuto techniku. Nabízíme: -zemědělské přívěsy a návěsy -závěsná oka -náhradní díly na nápravy -listová pera na zemědělské přívěsy, autovleky, návěsy -náhradní díly na žací travní lišty, rozmetadla, ...

Zemědělství, zemědělská technika, poradenství - zemědělské služby - lisování biomasy do obřích hranatých balíků a svoz. - dovoz použité zemědělské techniky ze zahraničí, především z Velké Británie, Německa, Francie a USA.

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

Prodej: -nákladní vozy -zemědělská a stavební technika.

HUKS s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy hydraulických systémů, výměnu ložisek a ohýbání trubek.

Generální opravy a modernizace tvářecích strojů - lisy, nůžky, ohýbačky, ohraňovací stroje.

Internetový obchod s horkovzdušnými fritézami, odšťavňovači a multifunkčními hrnci. Prodej sušiček potravin, mlýnků, lisů na výrobu čerstvě lisovaných olejů, mixérů.

Compas robotika, s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, výrobu a montáž robotických pracovišť a na stroje a zařízení v průmyslové automatizaci.

Jsme globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy. Na vrchol nás přivedly inovativní produkty, vysoce produktivní řešení a nejvyšší kvalita výrobků a služeb. Jsme zodpovědný a spolehlivý partner pro naše zákazníky a nabízíme řešení na míru pro všechna průmyslová odvětví. Hlavní sídlo ...

Nákup a prodej: - zemědělské techniky, zemědělská technika. Dodávka: - náhradních dílů, náhradní díly.

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Dodavatel zařízení a materiálů pro sítotisk a tamponový tisk: -sítotiskové barvy VISPROX -sítotiskové textilní barvy UNION INK -kompletní servis pro tamponový tisk –barvy, klišé lihová a vodová, ocelová klišé, tiskařské tampony, příslušenství k tamponovému tisku -tampoprintové stroje KENT -poradenství, školení v technologii sítotisku, ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

ZETKOM servis s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Agroservis Částek a syn s.r.o. se zaměřuje na servis lesní, stavební a zemědělské techniky, svařování a soustružnické práce.

R.C.M. PODYJÍ s. r. o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Nákup a klasický i komisní prodej traktory, malotraktory a stavební technika. Nákup, prodej, komise strojů: -traktory Zetor UŘ I -viniční traktory -malotraktory -stavební mechanizace -příslušenství. UNC práce: Zemní práce: poskytujeme dlouhodobý pronájem smykem řízeného čelního nakladače LOCUST 853 a to včetně obsluhy. Výkup ...

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

Výroba hydraulických hadic a hadic pro klimatizační systémy.

Prodej a servis zemědělské techniky: -zemědělské stroje.

Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.