Nástrojárny nabízejí výrobu vstřikovacích forem, postupových střižných nástrojů, automatizovaných zařízení, svařovacích nástrojů, měřící techniky a děrovacích nástrojů. Nástrojářské práce zahrnují taktéž soustružení, frézování, řezání a další služby.

Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Výroba, kovovýroba. Strojírenská: -soustružnické jednovřetenové automaty do pr. 50 mm série dílů cca 10 000 až 100 000 kusů -dokončovací automaty -klasické soustruhy -klasické frézy -výstředníkové lisy do 20 - 100 tun tlaku -hydraulické lisy -vrtací stoly uzly pro světlomety. Zámečnická výroba: -tváření plechu -sváření plechu ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková výroba, montáže: - ocelové konstrukce.

Kovoobrábění - soustružnické, frézařské práce - nástojářství - výroba nástrojů.

Společnost BRANO a.s je výrobní společností se zaměřením na automobilový průmysl. Vyrábíme a prodáváme autodíly pro osobní, užitková i nákladní auta. V rámci naší činnosti, se ale věnujeme i výrobě autozvedáků, nářadí pro automobilový průmysl, odlitků z tvárné a temperované litiny či výrobě zvedacích zařízení a zavíračů. Sídlíme ve městě Hradec ...

Dodavatel: -díly jednoúčelových strojů a nástrojů pro automobilový průmysl. Výroba: -nástroje -formy. Práce, kovovýroba: -CNC obrábění kovů -elektroerozivní hloubení a řezání drátem.

Společnost Mold-Tech Standex Bohemia s.r.o. je specialistou na dezénování forem pro výrobu dílů z plastu. Vytvořením povrchu plastového výrobku, například napodobením dřeva, kůže, kamene či texturou různých geometrických tvarů, zvyšujeme jeho vzhledovou hodnotu, funkčnost a atraktivitu pro zákazníka. Sídlo naší firmy najdete v Liberci. Naše ...

Činnost - CNC frézování - výroba forem, přípravků, programování a konsturkce.

Konstrukce a výroba jednoúčelových zařízení, nástrojů a forem. Naší specialitou je výroba přípravků, prototypů, jednoúčelových strojů, nástrojů a zařízení, náhradních dílů a forem stejně tak jako oprava forem a nástrojů. Měření a kontrola.

Nástrojářství. Strojní zámečnictví. CNC technologie: - CNC elektroerozivní obrábění. Výroba: - zámky - kování.

Výroba, lisovna, lisování: - plastové díly pro automobilový, potravinářský, elektrotechnický a stavební průmysl Nástrojárna: - výroba forem

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: - vstřikovacích forem, boční díly chladičů automobilů - nástroje pro prostorově komplikované díly - díly chladičů - rozvody chladící kapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba forem.

Konstrukce, výroba a dodávky pro vybavení lisoven: - lisovací nástroje - nástroje a díly pro prototypy - formy na plasty a formy pro tlakové lití - postupové, transferové a samostatné nástroje pro automobilový průmysl vč. vlastní konstrukce, simulací a výpočtů - formy pro vstřikování plastu - formy pro lití hliníku pod tlakem kovacích ...

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Kovoobrábění, kovovýroba: -výroba lisovacích, stříhacích nástrojů(střihalda, raznice, ohýbadla) -tvarové řezání materiálu na CNC* strojích (plasma, autogen) -soustružení -frézování -hoblování -broušení -svařování MIG/MAG -stříhání -práce na ohraňovacím lise -lesní lanový naviják včetně příslušenství (stahování kulatiny).

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářské práce, nástrojářství. Obrábění kovů, kovoobrábění: - frézování - soustružení.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Servis – Transport – Technik a.s. v Napajedlích se zabývá výrobou přípravků a nástrojů a profesionální renovací historických vozidel. Sortiment výroby – nástrojárna: -kusová a malosériová výroba soustruhů, frézek, brusek a souřadnicových vyvrtávaček -vrtací, frézovací, soustružnické, kontrolní, montážní, sestavovací a svářecí přípravky.

Zámečnictví, nástrojářství. Jeřábnické práce. Pronájem, půjčovna, montáže, demontáže, opravy, servis: - jeřáby Potain. Realizace po celé ČR.

Dodávka: - nástroje, měřidla pro lehký průmysl.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Obráběčství

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba historických replik zbraní a zbroje.