Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Stavební činnost: - revitalizací bytových domů - rekonstrukce Kovovýroba: - ocelová zábradlí - schodiště - brány, ploty

Projekce, inženýring, montáž: - velkokapacitní zásobníky - potrubní rozvody - ocelové konstrukce

Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Zámečnické práce, zakázková kovovýroba Výroba ocelové konstrukce

Výroba, kovovýroba: - reklamní stojany - ocelové a hliníkové konstrukce

Zámečnické práce. Stavební zámečnictví. Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: - stavební ocelové konstrukce a stavební zařizovací prvky - zakázková strojírenská kovovýroba, - výroba ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí - kovové, ocelové zábradlí - kovová vrata, brány a dveře, okna.

Dodávka, poradenství, revize: -ochranné pracovní pomůcky. Výroba: -mobilní technologické kontejnery pro přenos telekomunikačního a datového signálu. -zakázková výroba ocelové konstrukce, kovovýroba. Služby: -údržba BTS.

-dodávka a montáž geomříží -zpevňování svahů a podloží Prodej, dodávka a montáž: -plastová okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -hliníková okna a dveře ( venkovní i interiérové ) -zimní zahrady -verandy -zasklívání balkonů -markýzy -rolety -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu

Stavební a projekční činnosti v oboru „pozemní stavby“. - dodávky a montáže plastových, dřevěných (EURO) a hliníkových oken - revitalizace a rekonstrukce panelových, bytových i rodinných domů - hliníkové a ocelové konstrukce.

Zakázková výroba nábytku v oblasti Praha. Nábytek na míru, výroba a montáž kuchyní, postelí, skříní, schodiště. Truhlářské práce, zakázková truhlářská výroba. Truhlářství, výroba nábytku na míru, montáž kuchyně, kuchyňské linky. Poradíme vám, jak účelně využít prostor, který máte k dispozici a zaměření a vytvoření grafického ...

STAVEBNÍ ČINNOST: - stavby na klíč, novostavby (včetně projektu) - rodinné domy a domky i větší projekty - architektonické studie a návrhy - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - půdní vestavby, nástavby, přístavby - rekonstrukce střech, dodávky - nové střešní pláště, šikmé i ploché střechy - opravy a zateplování fasád objektů - ...

Dodávky: -zařízení pro plynárenský průmysl -ocelové výrobky -zvedací zařízení -zařízení pro chemický a potravinářský průmysl.

Veškeré zámečnické práce dle projektů a stavby. Výroba schodů Výroba vrat

Dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných i ocelových konstrukcí hal a skeletů včetně prefabrikovaných základů.

Prodej, e-shop: - stavebniny - obklady, dlažby - sanitární keramika - hliníkové žebříky Výroba: - ocelové haly

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce

Výroba požárních schodišť, kontejnerů, kovových konstrukcí a zábradlí. Zámečnické práce.

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, techmologických zařízení, opláštění a zateplení budov, ocelové zásovbníky. Dodavatelská a montážní činnost při realizaci staveb technologických zařízení pro průmysl stavebních hmot.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Návrh, realizace, výstavba: - nosné ocelové konstrukce - opláštění staveb.