Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Vyrábíme a montujeme ocelové nosné konstrukce anténních nosičů či osvětlovacího i reklamního zařízení.

Společnost Project International a.s. se zabývá komplexními dodávkami technologických celků pro mobilní komunikace..

Výroba a montáž potrubních systémů, strojů, zařízení a ocelových konstrukcí.

Ocelové konstrukce, kovoobrábění, svářečské práce.

Výroba, dodávky: - ocelové konstrukce - oplocení - vrata a posuvné i křídlové brány.

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Dodáváme: - atypické konstrukce podle návrhů architektů.

Služby: - návrhy a studie nových průmyslových objektů a areálů - statické výpočty, projekty a prováděcí dokumentaci - kladečské výkresy pro opláštění budov a střech - dodávky a montáže nosných ocelových systémů hal - dodávky a montáže systémů pro opláštění hal včetně betonových obvodových plášťů, oken, dveří, světlíků a vrat - dodávky a ...

Výroba a montáž mříží, vrat, plotů, portálů, schodišť a zábradlí.

Nabízíme Vám výrobu, dodávku a montáž včetně povrchové úpravy : - hal - vestaveb - hrázněných stěn - mezipater - krovů - nástaveb. Součástí našich dodávek je výrobní projektová dokumentace, komplexní realizace včetně mechanizace, dopravy a lešení. Objem konstrukcí do 300 t. Zakázková výroba technologických celků pro investiční ...

Vyrábíme výtahy, výtahové šachty, nákladní zdvihací plošiny i autoplošiny.

Nabídka stavebních prací, sanací a výstavby železobetonových konstrukcí.

1.služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy 2) projektová činnost ve výstavbě 3) provádění staveb, jejich změn a odstraňování 4) provozování cestovní agentury 5) výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů 6) inženýrská činnost v investiční výstavbě 7) zprostředkování obchodu a ...

Prosvětlovací střešní prvky. Dodávka, montáž: -pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení -světlovody -markýzy -pyramidy -kopule. Lehké ocelové konstrukce: -schody -mříže -posuvné a křídlové brány -oplocení.

Výrobní program: - stavby průmyslového a pozemního stavitelství - výstavbu a opravy chladících věží všech typů a velikostí - sanace železobetonových konstrukcí s využitím technologie vysokotlakého vodního paprsku a stříkaného betonu - výrobu a montáž lehkého konstrukčního skeletu z prefabrikovaných prvků včetně prvků předpjatých - ...

Projektování a výroba: -mobilní protipovodňové ochrany -hradidlové uzavírací systémy -lehké vysokopevnostní kryty šachet.

Nábízíme produkt švédského výrobce a dodavatele montovaných ocelových hal, firmy LLENTAB AB pro celou Českou republiku. Dodávka a montáž standardního výrobního programů.

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

Vývoz nových strojů a zařízení: - obráběcí - tvářecí - svařovací - obráběcí centra - výrobní linky - svařovací automaty - ocelové konstrukce (haly apod.) - zařízení pro betonárky - manipulační zařízení. Použité stroje, zprostředkování nákupu bez modernizace z ČR i mimo ČR.

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Stavební ocelové systémy PEB ( Pre-Engineered Buildings ) vyvinuté v USA a v licenci vyráběné společností ZAMIL STEEL BUILDINGS Co.Ltd. PEB systém je tvořený ze svařované rámové konstrukce proměnlivého průřezu profilu I pro haly o rozponu až do 80 m bez vnitřních sloupů se sedlovou střechou a pro haly do rozponu 50 m s pultovou střechou.

Dodáváme kovové haly. Využití: - garáže - letištní hangáry - výrobní haly - sportovní areály.